Megjelent: 4 éve

Ön is vívódik, melyik tárgyalástechnika tréninget válassza?

Üzleti tárgyalásaink nem csupán az ügyfelekkel, beszállítókkal való kapcsolattartásra korlátozódnak: ahhoz is jó tárgyalási készség kell, hogy a cég különböző részlegei, munkatársai, az egyes team-ek tagjai között olajozottan menjen az együttműködés. Szinte folyamatosan tárgyalunk, bár ezeket a tárgyalásokat sokszor csak „beszélgetés”-ként regisztráljuk, és nem is tudatosul bennünk, hogy átgondoltabb felkészüléssel, odafigyeléssel bizony sokkal jobban képviselhetnénk cégünk, illetve saját magunk érdekeit.

Gyakorolhatunk, és tanulhatunk a saját hibáinkból, ez azonban a fejlődésnek meglehetősen lassú és drága módja. Gyorsabban és költséghatékonyabban tökéletesíthetjük munkatársaink tárgyalástechnikáját és meggyőzőképességét, ha benevezzük őket egy profi tréningre. De melyik tréninget válasszuk ki a kínálatból?

vívás

Nem könnyű a hr-es kolléga dolga, hiszen:

  • biztosra akar menni: bevált, jó minőségű tréninget szeretne
  • az egyes kollégák eltérő tárgyalási tapasztalattal, háttérrel rendelkeznek
  • fontosak a szilárd elméleti alapok, de a gyakorlatok teszik a mestert
  • nagyon sok múlik a tréner személyiségén
  • a munkatársak egyidejű képzése akadályozhatja a napi munkát, különösen kisebb cégeknél


10 érv az EnGardE mellett

Az Ausztriában kifejlesztett EnGardE tárgyalástechnika tréning 2012 óta érhető el magyar nyelven is. Vajon miért ez az egyik legnépszerűbb tárgyalástechnikai tréning Európában?

1. Két tapasztalt tréner
Széleskörű tapasztalat, kétszeres odafigyelés, még több visszajelzési lehetőség, folyamatos támogatás a résztvevők számára. Két különböző személyiség, akik mindenkivel megtalálják a hangot annak érdekében, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki a képzésből.

2. Intenzív gyakorlati arány - learning by doing
A képzési idő 80%-a gyakorlatokkal telik, és ez nem megy az elmélet rovására, sőt: a fontos dolgokat így lehet csak igazán megtanulni.

3. Emelkedő nehézségi fok
A tárgyalási feladatok fokozatosan egyre nehezebbek, újabb és újabb kihívást állítva résztvevők elé.

4. Videotechnika
A tárgyalási gyakorlatok elemzését a speciális technikával készített felvételek segítik.

5. Gyakorlatban használható eszközök
Jogos elvárás, hogy a tréning azonnal használható megoldásokat nyújtson. Az EnGardE tréningen elsajátított készségeket a résztvevők munkájuk során azonnal, magabiztosan és megbízhatóan tudják alkalmazni. Pályakezdő vagy tapasztalt róka? Biztos, hogy Önnek is tartogat valami újat az EnGardE!

6. Eltérő szerepekben
Csak az érti meg igazán az eredményes tárgyalás lényegét, aki a tárgyalás összes szerepkörében kipróbálja magát, sőt a tárgyalópartner szemszögét is szinte belülről ismeri.

7. Intenzitás
Ha pihenésként fogja fel a tréninget, akkor ne ezt a képzést válassza! Három hosszú nap, amely gyorsan elszáll, és amelynek minden perce tanulságos lesz!

8. Kitűnő minőség
100%-os üzleti használhatóság, gyakorlatiasság, átfogó minőség-ellenőrzés.

9. Sokéves gyakorlat
Minden akkreditált EnGardE tréner több évtizedes, több ágazatra kiterjedő szakmai / tárgyalási gyakorlattal rendelkezik. Nemcsak tanítják, tudják is!

10. Költséghatékonyság
Csak néhány kollégát szeretne tréningezni? Válassza nyílt képzéseink valamelyikét. Vagy inkább saját céges tréninget szervezne 10 munkatársának?


Zeiner Katalin, az EnGardE tréningek magyarországi képviselője a legfontosabbnak a know-howt, a tréning gyakorlatiasságát és az elemzési technikákat tartja: „A 3 tréningnap során szisztematikusan épül fel a tárgyalási know-how, melynek birtokában a résztvevők komplex feladatokat is sikeresen tudnak majd megoldani a szemtől-szembeni helyzetekben éppúgy, mint a sokrésztvevős tárgyalási szituációkban. A know-how része az is, hogy a résztvevők 12 valós, gyakorlati feladat kihívásának tesznek eleget, a tréning időtartamának 80%-át aktívan, tárgyalásokkal töltik, a tárgyalásokat pedig mindig elemzés követi. A tárgyalások elemzése, a legújabb videotechnikáknak köszönhetően, rendkívüli intenzitással és precizitással zajlik, mindkét tárgyaló fél számára egy időben.”

Mit jelent mindez a résztvevők szemszögéből?

„Az En GardE Chrono, amit jól a fejünkbe véstünk a tréning során, azt jelenti, hogy a megfelelő témákat a megfelelő időben érintjük a tárgyalás során. Hogy miért volt hihetetlenül hatékony ez a 3 nap? 3 okból is: gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat.” - mondja a tréningről Domján Gábor (Key Account Manager, LEGO)

Az EnGardE tréningeket Magyarországon a Kopernikus Business Training szervezi. A legközelebbi nyílt képzés időpontja szeptember 26-28, még lehet rá jelentkezni az info@kopernikus.hu címen.

2 tréner 2 tárgyalási színtér 3 nap 4 kamera
10 résztvevő 12 tárgyalási gyakorlat 30 óra

Ez az En GardE tréning.

  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Izgalmas hónapok után csendesen telt az augusztus a cégvilágban

Átlagnál gyengébb cégalapítási hangulattal és rekordalacsony cégtörlési értékkel csendes kivárás jellemezte a nyár utolsó hónapját a hazai cégek körében. Teljes cikk

ADÓKONFERENCIA A TB RENDSZER VÁLTOZÁSAIRÓL - JÖN AZ EGYSÉGES TB JÁRULÉK

Jelentősen megváltozott, új kereteket kapott a társadalombiztosítás rendszere 2020. július 1-től. A kihirdetett jogszabály munkavállalókat érintő... Teljes cikk

Az egészség házhoz megy

Ezzel a mottóval indult útnak a V&H Medical 2014-ben a mobil egészségügyi szűrések piacán. Teljes cikk