kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Ön is vívódik, melyik tárgyalástechnika tréninget válassza?

Üzleti tárgyalásaink nem csupán az ügyfelekkel, beszállítókkal való kapcsolattartásra korlátozódnak: ahhoz is jó tárgyalási készség kell, hogy a cég különböző részlegei, munkatársai, az egyes team-ek tagjai között olajozottan menjen az együttműködés. Szinte folyamatosan tárgyalunk, bár ezeket a tárgyalásokat sokszor csak „beszélgetés”-ként regisztráljuk, és nem is tudatosul bennünk, hogy átgondoltabb felkészüléssel, odafigyeléssel bizony sokkal jobban képviselhetnénk cégünk, illetve saját magunk érdekeit.

Gyakorolhatunk, és tanulhatunk a saját hibáinkból, ez azonban a fejlődésnek meglehetősen lassú és drága módja. Gyorsabban és költséghatékonyabban tökéletesíthetjük munkatársaink tárgyalástechnikáját és meggyőzőképességét, ha benevezzük őket egy profi tréningre. De melyik tréninget válasszuk ki a kínálatból?

vívás

Nem könnyű a hr-es kolléga dolga, hiszen:

  • biztosra akar menni: bevált, jó minőségű tréninget szeretne
  • az egyes kollégák eltérő tárgyalási tapasztalattal, háttérrel rendelkeznek
  • fontosak a szilárd elméleti alapok, de a gyakorlatok teszik a mestert
  • nagyon sok múlik a tréner személyiségén
  • a munkatársak egyidejű képzése akadályozhatja a napi munkát, különösen kisebb cégeknél


10 érv az EnGardE mellett

Az Ausztriában kifejlesztett EnGardE tárgyalástechnika tréning 2012 óta érhető el magyar nyelven is. Vajon miért ez az egyik legnépszerűbb tárgyalástechnikai tréning Európában?

1. Két tapasztalt tréner
Széleskörű tapasztalat, kétszeres odafigyelés, még több visszajelzési lehetőség, folyamatos támogatás a résztvevők számára. Két különböző személyiség, akik mindenkivel megtalálják a hangot annak érdekében, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki a képzésből.

2. Intenzív gyakorlati arány - learning by doing
A képzési idő 80%-a gyakorlatokkal telik, és ez nem megy az elmélet rovására, sőt: a fontos dolgokat így lehet csak igazán megtanulni.

3. Emelkedő nehézségi fok
A tárgyalási feladatok fokozatosan egyre nehezebbek, újabb és újabb kihívást állítva résztvevők elé.

4. Videotechnika
A tárgyalási gyakorlatok elemzését a speciális technikával készített felvételek segítik.

5. Gyakorlatban használható eszközök
Jogos elvárás, hogy a tréning azonnal használható megoldásokat nyújtson. Az EnGardE tréningen elsajátított készségeket a résztvevők munkájuk során azonnal, magabiztosan és megbízhatóan tudják alkalmazni. Pályakezdő vagy tapasztalt róka? Biztos, hogy Önnek is tartogat valami újat az EnGardE!

6. Eltérő szerepekben
Csak az érti meg igazán az eredményes tárgyalás lényegét, aki a tárgyalás összes szerepkörében kipróbálja magát, sőt a tárgyalópartner szemszögét is szinte belülről ismeri.

7. Intenzitás
Ha pihenésként fogja fel a tréninget, akkor ne ezt a képzést válassza! Három hosszú nap, amely gyorsan elszáll, és amelynek minden perce tanulságos lesz!

8. Kitűnő minőség
100%-os üzleti használhatóság, gyakorlatiasság, átfogó minőség-ellenőrzés.

9. Sokéves gyakorlat
Minden akkreditált EnGardE tréner több évtizedes, több ágazatra kiterjedő szakmai / tárgyalási gyakorlattal rendelkezik. Nemcsak tanítják, tudják is!

10. Költséghatékonyság
Csak néhány kollégát szeretne tréningezni? Válassza nyílt képzéseink valamelyikét. Vagy inkább saját céges tréninget szervezne 10 munkatársának?


Zeiner Katalin, az EnGardE tréningek magyarországi képviselője a legfontosabbnak a know-howt, a tréning gyakorlatiasságát és az elemzési technikákat tartja: „A 3 tréningnap során szisztematikusan épül fel a tárgyalási know-how, melynek birtokában a résztvevők komplex feladatokat is sikeresen tudnak majd megoldani a szemtől-szembeni helyzetekben éppúgy, mint a sokrésztvevős tárgyalási szituációkban. A know-how része az is, hogy a résztvevők 12 valós, gyakorlati feladat kihívásának tesznek eleget, a tréning időtartamának 80%-át aktívan, tárgyalásokkal töltik, a tárgyalásokat pedig mindig elemzés követi. A tárgyalások elemzése, a legújabb videotechnikáknak köszönhetően, rendkívüli intenzitással és precizitással zajlik, mindkét tárgyaló fél számára egy időben.”

Mit jelent mindez a résztvevők szemszögéből?

„Az En GardE Chrono, amit jól a fejünkbe véstünk a tréning során, azt jelenti, hogy a megfelelő témákat a megfelelő időben érintjük a tárgyalás során. Hogy miért volt hihetetlenül hatékony ez a 3 nap? 3 okból is: gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat.” - mondja a tréningről Domján Gábor (Key Account Manager, LEGO)

Az EnGardE tréningeket Magyarországon a Kopernikus Business Training szervezi. A legközelebbi nyílt képzés időpontja szeptember 26-28, még lehet rá jelentkezni az [email protected] címen.

2 tréner 2 tárgyalási színtér 3 nap 4 kamera
10 résztvevő 12 tárgyalási gyakorlat 30 óra

Ez az En GardE tréning.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Csodálatos panoráma - végtelen látvány Ez a Hotel Ózon és a hamarosan nyíló Infinity étterem a Mátra szívében!

Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk

Cégvezetők Csúcstalálkozója - 2024. Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?

Mit hoz a 2024-es év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra... Teljes cikk

Hogyan biztosítsuk a kerékpáros munkába járást?

Az elmúlt években a kerékpár és az elektromos kerékpár egyre népszerűbbé vált a munkába járás és szabadidős tevékenységek során egyaránt.... Teljes cikk