Megjelent: 2 hónapja

Több mint 50 pozícióba várja a frissdiplomások jelentkezését a MOL

Megkezdődött a jelentkezési időszak a MOL-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra.

A 12 hónapos program ideális lehetőség azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik elvégezték az egyetemi alap vagy mester képzést, és szeretnék a karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál elindítani. A MOL-csoport a szakmai fejlődés és a nemzetközi karrierlehetőség mellett versenyképes juttatási csomagot is kínál.

Az eddigi tapaszataltok alapján a Growwwerek 80%-a a MOL-csoportnál helyezkedik el a program befejezése után.

 
Több mint 50 pozícióba várják a jelentkezéseket műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken.

A Growwwerek beilleszkedését dedikált mentorok segítik, szakmai és személyes fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek.
 
 „A pályakezdő tehetségek az iparágunk számára egy nagyon izgalmas időszakban csatlakozhatnak a MOL-csoporthoz, hiszen nagy erőkkel dolgozunk vállalati stratégiánk és fenntarthatósági célkitűzéseink megvalósításán. Aki most nálunk kezd karriertépítésbe, az érdemben hozzá tud járulni egy nemzetközi cégcsoport átalakításához, az alternatív üzemanyagok fejlesztéséhez és a körforgásos gazdaság beindításához” - mondta Lana Faust Krizan, a MOL-csoport HR igazgatója.
 
Hozzátette: a tavalyi Growww évfolyamban egyenlő volt a nők és a férfiak aránya, idén pedig vállalatuk új családbarát juttatásokkal bővítette jóléti csomagját. A 30 év alatti munkavállalók esetében három éven keresztül támogatják a diákhitel kötelező havi törlesztőrészleteinek visszafizetését 50%-os mértékben, a speciális élethelyzetben lévő munkatársakat pedig extra szabadnapokkal segítik.
 

  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
  • 2022.10.11HR Fest BudapestHR Fest Budapest Ez az igazi, megismételhetetlen, szakmai felfrissülés, ott a helyed! Ez lesz az év legnagyobbat szóló HR-fesztiválja, amit te sem hagyhatsz ki! Részletes program, előadók és számos újdonság vár rád, stay tuned, 2022-ben minden kiderül! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter

Facebook