kapubanner for mobile
Megjelent: 15 éve

Munkahelyi étkezés egészségesen

A jelenlegi gazdasági helyzet a vendéglátóiparban is mély nyomot hagy, egyre nehezebb megtartani a meglévő vendégkört, valamint növelni a forgalmat. A melegétel utalványt elfogadó éttermek bevételének átlagosan 20-30 százalékát a munkaidőben utalványokkal fizető vendégek teszik ki. A Sodexo Pass új, egészséges életmódhoz kapcsolódó programja, a Vitál Klub célja, hogy a csatlakozó éttermi partnerek olyan előnyökhöz jussanak, amivel sikerül megtartani vagy akár növelni forgalmukat.

A jelenlegi gazdasági helyzet minden hazai vállalkozást nehéz feladat elé állít, így van ez a vendéglátóiparban is. A Sodexo Pass MELEGÉTEL utalványához kapcsolódóan létrehozta a Vitál Klubot, amelynek segítségével az utalvány felhasználók munkanapjaikon is odafigyelhetnek az egészséges étkezésre.

Az ebéd a legfontosabb étkezés, amelyről a hétköznapokban sem szabad megfeledkezni. A munkahelyi helyes étkezés nagymértékben javítja a teljesítőképességet, amely mind a munkáltató, mind az alkalmazott érdeke. A program segít abban, hogy a Sodexo MELEGÉTEL utalvánnyal rendelkezők megtalálják azokat az éttermeket, vendéglátóhelyeket, ahol friss, egészséges ételeket is kínálnak.

A folyamatosan bővülő hálózatba kizárólag azok az éttermek léphetnek be, amelyek megfelelnek a dietetikus által felállított kritériumrendszernek - magyarázta Sztankovits Mónika, a Sodexo Pass kommunikációs vezetője. A kiválasztott éttermek már meglévő étlapjukat Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem és a Sodexo Vitál Klub séfjének korszerű, és egészséges receptjeivel színesíthetik. Bereznay kéthavonta új ötletekkel segíti a vendéglátósokat, hogy ételkínálatuk megfeleljen a program kritériumainak.

Az első időszakban, amely június 30-ig tart, különböző ízvilágú szárnyas ételek közül válogathatnak, úgy mint a citromos-chilis csirkecombok, vagy a pulykabrassói paprikával és paradicsommal. A Sodexo Vitál Klub éttermek vállalják, hogy a finom falatok mellé minden utalvánnyal fizetőnek a periódustól függően más-más egészséges kényeztetést is adnak.

A Sodexo Vitál Klubbal kapcsolatos további információ, valamint az éttermek listája megtalálható a program honlapján, a www.vital-klub.hu oldalon.
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek