Megjelent: 3 éve

10 népszabadságost hívtak vissza dolgozni hétfőtől

A Népszabadság 80 dolgozója közül tízen kaptak e-mailt a Mediaworkstől, hogy visszavonták a munkavégzés kötelezettsége alóli felmentésüket, és hétfőn menjenek be dolgozni, írta a Népszabi Szerkesztőség a Facebookon.

A visszahívott munkatársak elsősorban a lap technikai előkészítésében vettek részt. Most sem a Népszabadsággal kapcsolatos munkákról van szó, hanem egyéb kiadványok elkészítésében végzett munkájukat kellene folytatniuk, illetve befejezniük.

A cég ígérete szerint belépőt is kapnak és hozzáférhetnek az e-mail fiókjaikhoz is. Az érintett dolgozók a szerkesztőséggel, a szakszervezettel és az üzemi tanáccsal egyeztetve, a Munka törvénykönyve által előírt együttműködés jegyében vesznek részt az eseti kiadvány szerkesztésében. Ugyanakkor a szerkesztőségnek továbbra is célja, hogy az őket érintő, véleményük szerint jogsértő helyzetet mielőbb rendezzék.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter