35 százalékos adót szeretne Orbán"/>
Megjelent: 7 éve

35 százalékos adót szeretne Orbán

Orbán Viktor szerint szükség lenne egy, a luxuscikkekre kivetett 35 százalékos adókulcsra, de - mint fogalmazott - erről valószínűleg vita lenne a nemzetközi szervezetekkel.

A miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara keddi rendezvényén kedvezőnek nevezte, hogy az infláció 3 százalék alá csökkent. Tréfálkozva megjegyezte: új jegybankelnök van az MNB-ben, és máris 3 százalék alá csökkent az infláció.

Az IMF-fel folytatott vita - szavai szerint - az ország cselekvési szabadságáért folyó küzdelemről is szól, és megerősítette: "az IMF-hitel nélkül is képesek vagyunk megállni a saját lábunkon".

A miniszterelnök szerint 2014-ben érzékelhető gazdasági növekedés lesz, de nagyon csalódott lenne, ha nem sikerülne már idén meghaladni a költségvetésben prognosztizált növekedést.

Orbán Viktor azt mondta, 2011-ben már sikerült növekedést elérnie a magyar gazdaságnak, és szerinte ez menni fog idén is. Ha pedig így lesz, július 1-jével a már életbe lépett munkahelyvédelmi akciótervhez hasonló újabb programot tud indítani a kormány - jelezte.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter