kapubanner for mobile
Megjelent: 3 hónapja

A gin fogalmának újragondolása

Négy fiatalember úgy döntött, hogy extra összetevőkkel új színt hoz a ginek világába, és feszegeti a műfaj határait. Olyan nedűt alkottak, amely valóságos világ körüli aromautazást biztosít.

A gin fogalmának újragondolása
 

A szárazabb változatokon túl is van élet! Olasz orrisgyökér, spanyol és belga mandula, citromhéj, bolgár koriander és norvég szeder nyújtja az aromák összhangját. Most belesünk ennek a különleges ginnek, a Brockmans italnak a kulisszái mögé.

Ízléses és elegáns gin

A Brockmans története 2007-ben kezdődött, amikor négy barát kitalálta, hogy kialakítanak egy minden korábbitól különböző stílust. Megszegték az összes szabályt, már a palackjuk is megragadja a figyelmet. Forradalmian új fejezetet írtak a ginkészítés történetében.

Ma már ennek a különleges nedűnek hűséges, elkötelezett rajongótábora van. Intenzív, mégis lágy lecsengése van az italnak. A Brockmans gin varázsa abban rejlik, hogy új és váratlan ízzel kápráztatja el az embereket.

Nem hasonlítható máshoz

A desztilláció során a növényi összetevőket hosszú órákon át áztatják tiszta gabonaszeszbe. Így érik el, hogy felszabaduljanak bennük az olajok és az aromák. Lassú és kényelmes tempóban, copper still üstben kerül sor a desztillálásra.

A speciális ízek egyedi receptből származnak, lágy gint ad, érzéki és finom aromákkal. Komplex ízvilággal rendelkezik, a textúrája pedig könnyed. A nagyszámú növényi összetevő formáló hatása érvényesül benne, amelyek közül elsősorban a szedret és az áfonyát kell kiemelni.

Magasan prémiumminőséget képvisel

Ez az ital merőben eltér minden más íztartománytól. Egészen egyedi aromaegyensúlyt hoznak létre a gines ízek, a zamatos citrusos összetevők, az aromás erdei gyümölcsök. Íze bársonyosan finom, kifinomultsága jéggel is kiválóan érvényesül. Készíthető belőle például Bramble Coctail, amelyben kiválóan működnek a bogyós jegyek. Továbbá kiváló Gin Tonic-ként, amihez Fever Tree tonikot szokták összekeverni. Az 1:3-as arány javasolt, mert az 1:4-es túlságosan elnyomja a bogyós ízvilágot.

Érdemes kipróbálni a Brockmans Burlesque koktélt. Pár szem szedret kell 40 ml ginhez keverni a shakerben, és hozzá kell adni 15 ml vermutot, 30 ml citromlét, 20 ml hibiszkusz szirupot és 7 csepp Burlesque keserűt. Ezután csak össze kell rázni jégkockákkal, majd pedig a folyadékot duplán át kell szűrni egy martinis pohárba. A poharat érdemes hibiszkuszlevéllel, egy szederrel és egy vékony szilvaszelettel díszíteni.

A másik kiváló koktél a Brockmans Golden Era. A shakerbe kell önteni 60 ml Brockmans gint, 20 ml Chateau De Breuill Fine Calvadost, 30 ml barackos brandyt és 2 korty keserű szilvát. Össze kell rázni az összetevőket jéggel, és pohárba kell önteni, amely díszíthető szederrel.

Az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb gine, a Brockmans beszerezhető az iDrinks üzleteiben. Itt a speciális, díszdobozos változat is megvásárolható.

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek