kapubanner for mobile
Megjelent: 2 hónapja

A hintaágy a kert királynője

Amikor megszokjuk a mindennapi rohanást, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról a luxusról, amit a természetes környezet és a pihenés nyújthat. Pedig sokszor csak egy karnyújtásnyira vagyunk a feltöltődést kínáló pillanatoktól.

A hintaágy a kert királynője
 

Gyakran egyetlen jól megválasztott, kényelmes bútordarab választ el bennünket a kikapcsolódástól. Nem véletlenül nevezik a hintaágyat a kertek királynőjének. Pusztán a jelenlétével képes fenséges eleganciát kölcsönözni a környezetének. Ahhoz, hogy kiderítsük, a szépségén túl mit kínál, a MÖBELIX hintaágy kollekcióját vettük szemügyre.

Megidézi a gyermekkort

Kutatások támasztják alá a hintázás pozitív hatását a gyermekek fejlődésére. Összefüggést találtak többek között a sikeres olvasás- és írástanulással, valamint a koordinációs készséggel.

A hintázás öröme nem ismer korhatárt. A felnőttek ugyanúgy élvezik, csak egy kényelmesebb környezetben. A hintaágynak mágikus ereje van, visszarepít a gondtalan gyermekkorba, megidézi a játszótéren töltött önfeledt órákat.

Amitől igazán kellemesnek találjuk a hintázást, az az azonnal érezhető jótékonyan hatásának köszönhető. Megnyugtat, csökkenti a stresszt, relaxál. Ezért a hintaágy több, mint egy bútordarab a kertben, az udvaron vagy a teraszon. Segít helyreállítani lelki egyensúlyunkat, és felüdülést hoz a mindennapokba.

Kikapcsolódás felsőfokon

A hintaágy kiváló hely a lazításra. Egy-egy baráti összejövetel, piknik, közös családi ünnep alkalmával mindig sikerül a középpontban maradnia. Nincs az a vendég, idős vagy fiatal, aki ne időzne benne szívesen.

Tökéletes az elmélyült beszélgetésekhez, játékhoz, vagy ha valahová szeretnénk kicsit elvonulni, olvasni, napozni. Aki kényelmesen elnyújtózik rajta, előbb-utóbb álomba is ringatja.

A dizájn és az időjárásálló anyagok találkozása

A hintaágy a kert ékessége, és ha szeretnénk sokáig megóvni, akkor lehetőleg strapabíró és az időjárás viszontagságainak ellenálló anyagot keressünk. Nem sokáig tart az örömünk, ha gyorsan elkopik, berozsdásodik, vagy elveszíti a fényét, a színét, mert kiszívja a nap.

A fémből készült modellek modernek és különösen tartósak. Nem kell őket újrafesteni, és a karbantartásuk sem okoz nehézséget. Speciális ápolószerre nincs szükség, csak vízre, szappanra és egy szivacsra.

A műrattan természetességével és stílusos megjelenésével szerzi a rajongóit. A legmagasabb minőségű darabok UV-stabilizált bevonattal rendelkeznek, így az anyag nem reped, és nem fakul ki. Hosszú időn keresztül ellenáll a nedvességnek. Télre tanácsos letakarni.

Minden hintaágyon töltött pillanat felér egy időutazással. Ha szeretnénk elkerülni, hogy egy kósza nyári zápor megzavarja az álmodozást, érdemes olyan modellt választani, amelyiket nemcsak puha párnákkal, hanem vízálló tetővel is elláttak.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Robotika, drónok, MI, kibertámadás, élményautózás - idén is sok izgalmat tartogat a Lányok Napja

Április 25-én rendezi meg a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) a Lányok Napja elnevezésű programot, amelyre immáron 13. alkalommal várják a... Teljes cikk

Ma rendezik a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar... Teljes cikk

Nagy Márton: jövőre újraindul a gazdasági növekedés, a munkaerőpiac is megmozdult

Jövőre újraindul a gazdasági növekedés: az idei 2,5 százalék után 2025-ben 4,1 százalékos bővülést várnak - mondta a nemzetgazdasági miniszter... Teljes cikk