Megjelent: 5 éve

A HR-ben is fontos haladni a korral - Frissülő arculat, megszokott minőség a Beck and Partners Kft-nél

A Beck and Partners Kft. közel 10 éve meghatározó szereplője a magyar fejvadász piacnak. Fejlődésük minden üzletágukban kiemelkedő, és szolgáltatásaik az összes ügyfél felmerülő igényét lefedik. Úgy vélik, a fejlődésük nem csak az eredményekben kell megmutatkozzon, minden tekintetben haladniuk kell a korral, ezért a kezdetektől őket kísérő arculatukat most egy a működésükhöz és szellemiségükhöz sokkal inkább passzoló, friss, dinamikus, modern arculatra cserélték.

A Beck and Partners Kft. mindig is a magas minőséget, és hosszú évekre visszamenő szakértelmet képviselte. Speciális keresésekben, vezetői pozíciókban is igazán sikeresek, hisz csak a saját adatbázisukban több, mint 150 ezer fő található, akik sehol máshol nem elérhetőek.
Sikereik egyik titka, hogy mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a legújabb eszközöket, a technika fejlődése adta ehetőségeket használják, és a legmodernebb technikai újításokat is a toborzási folyamatok támogatására fordítsák.

Ezért alkották meg a HR Felhő rendszerét is, mellyel a HR piacon egyedülálló módon megnyerték a Magyar Termék Nagydíjat is. A szoftver a legmodernebb informatikai technikákat ötvözi, így támogatva a HR osztályok munkáját, és növelve a felhasználó cégek eredményességét is.

Beck Zsolt, ügyvezető igazgató szerint eredményeik egyik kulcsa, a folyamatosan növekvő, fiatalos, lendületes csapat. A fentiek miatt döntöttek úgy, hogy egy új, a cég hangulatát, és modern mivoltát sokkal inkább tükröző arculatot vezetnek be. Fontos szempont, hogy a weboldal minden eszközről tökéletes működjünk, ezért kiemelt figyelmet szenteltek a reszponzivitásra is.

Megújult honlapjukon az összes régi tartalom fellelhető. Segítséget nyújtanak mind az álláskeresőknek, mind az munkaadóknak. Az új weboldal friss, letisztult designja elősegíti, hogy mindenki néhány kattintással azonnal megtalálja, amit keres. A felhasználóbarát felületeken könnyedén tájékozódhatunk. Az új logó, weboldal és desing mellett persze mindenki a megszokott minőséget várhatja tőlük.


  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Nagyobb szeletet hasított magának a piacból a WHC

A WHC-csoport felvásárolta a BDO munkaerő-közvetítéssel foglalkozó üzletágát. Teljes cikk

Légy óvatos, ha sok cégtáblát látsz egy ajtón!

Háromszoros felszámolási és ötszörös kényszertörlési arány, ha sok vállalkozás található egy címen. Teljes cikk

Felemás cégstatisztikát mutat a május-június a hazai vendéglátóiparban

Amíg egyesek megszűnnek, mások éppen a piacra lépést tervezik a járvány két hulláma között - derül ki az OPTEN céginformációs szolgáltató elemzéséből. Teljes cikk