Megjelent: 4 éve

A távozások mellett leépítés is lesz a TV2-nél

Az új tulajdonos - Andy Vajna filmipari kormánybiztos és üzletember - komoly karcsúsításokat tervez a TV2-nél, amelynek a vételára az összes tranzakció lebonyolítása végére, a Figyelő információi szerint, 20 milliárd forint fölé is mehet.

Már többen önként távoztak az irányvonalváltás után az elmúlt hetekben, de várhatóan leépítések is lesznek. Dirk Gerkens a jelek szerint nem kapott szabad kezet az irányításra, hiszen a stratégiai döntésekbe nem csak Andy Vajna, hanem Habony Árpád is beleszól. Az átalakítási folyamat akár őszig is elhúzódhat.

Eközben a 444. felfigyelt arra, hogy álláshirdetések is megjelentek a csatorna oldalán, amelyben online szerkesztőt, grafikust és gyakornokot is keresnek.

Figyelő
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter