Megjelent: 6 éve

Akár 3 órát utazhatnak a kormánytisztviselők

Az Országgyűlés újra elfogadta a jogállási törvényeket, melyeket a köztársasági elnök egyszer már visszaküldött a Háznak, írja VG Online.

Ez a törvény rendelkezik a közalkalmazottak munkaviszonyairól: például a kormányhivatalok dolgozóit fél évre más munkahelyre kirendelhetik, összesen napi három órás utazási idővel, ha egy településen belül nő meg az utazási idő.

A kormányablakokban dolgozók pótlékot is kaphatnak a munkájukhoz, a munkafeltételeket viszont a kormánytisztviselők engedélye nélkül módosíthatják.

VG Online
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter