Az MSZP-nél marad a BKV "/>
Megjelent: 11 éve

Az MSZP-nél marad a BKV

Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettes látja el csütörtöktől a BKV felügyeletével összefüggő feladatokat, amelyekről Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes hétfőn mondott le - nyilatkozta Demszky Gábor.

A főpolgármester elmondta, hogy a jogszabályban hozzátelepített feladatokat munkahelyi vezetőként egy úgynevezett "500-as hivatali intézkedésben" átruházta a szocialista politikusra, mivel ez a fontos kérdéskör nem maradhat főpolgármester-helyettesi felügyelet nélkül. Közölte, hogy döntése nem érinti az MSZP-SZDSZ koalíciós szerződést, mert e szerint is a szocialistáknál van ez a feladat.

Demszky Gábor hangsúlyozta: nyitott lenne arra is, ha a szocialisták egy újabb főpolgármester-helyettesnek kívánnák ezt a feladatot átadni. Megjegyezte, hogy további tárgyalások függvénye, hogy a jelenleg Hagyó Miklósnál lévő közlekedési, beruházási feladatok felügyelete miként alakul.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter