Megjelent: 5 éve

Bercsi Gábor a Cothec Kft. új ügyvezető igazgatója

2015. április 1-től Bercsi Gábor személyében tapasztalt, nemzetközileg is elismert szakember csatlakozik a Cothec energiaszolgáltató vállalat ügyvezetői közé.

Az új vezető a céget eddig is irányító dr. Czipf Csongorhoz csatlakozik és Prugberger Jánost követi, aki a továbbiakban üzletfejlesztési vezetőként támogatja munkájával a vállalatot.

Bercsi Gábor jelentős, közel két évtizedes energetikai tapasztalattal rendelkezik. Mérnöki pályáját az ABB Csoportnál kezdte, ahol regionális értékesítőként nemzetközi tapasztalatra is szert tett Svédországban. 1999-től a Sinergy Kft. ügyvezető igazgatójaként jelentős szerepe volt a piacvezetővé fejlődő ipari energiaszolgáltató vállalat stratégiájának kidolgozásában, valamint sikeres beruházásainak megvalósításában. Szakértelmét a Magyar Kapcsolt Energia Társaság elnökeként is kamatoztatta 2007 és 2012 között, ahol aktív szerepet vállalt a Társaság szakmai érdekképviseletében. 2012 és 2014 között a Nabucco Magyarország Gázvezeték Kft. ügyvezetőjeként a projekt hazai fejlesztését és engedélyeztetését irányította. Jelenlegi kinevezését megelőzően külföldi megújuló energetikai beruházásokon végzett tanácsadó munkát.

„Izgatottan várom a kinevezésemmel járó új kihívásokat a Cothec Kft. élén. Célom, hogy vezetésemmel a vállalat a jövőben is folytassa dinamikus fejlődését, az ügyfélközpontúság és az innovatív energetikai megoldások jegyében” – mondta Bercsi Gábor.

A szakember széles körű tapasztalatát a jövő tehetségeinek energetikai képzésben is kamatoztatja: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara előadójaként oktat.

Tulajdonosi szerkezetváltozás a Cothec Kft-nél

A magyar piacon 17 éves energetikai tapasztalattal rendelkező Cothec Kft. 100 százalékos tulajdonosa lett a Cofely Deutschland GmbH. A GDF Suez konszern tulajdonában álló vállalat Németországban épületgépészeti kivitelezést, energiaszolgáltatást, létesítménygazdálkodási és hűtési szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. A cég a korábbi leányvállalatok megvásárlásával a Cothec Kft. közvetlen tulajdonosává vált, lehetővé téve a még egyszerűbb és gördülékenyebb vállalati irányítást.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter