Megjelent: 9 éve

Bővíti hálózatát a FedEx - Magyarországon is

Megnyitotta magyarországi irodáját a FedEx Trade Networks. Az új központ Vecsésen, a Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér közelében helyezkedik el.

A magyarországi iroda megnyítása szorosan illeszkedik a vállalat intenzív hálózatbővítési politikájába, amelynek keretében Vecsési központtal egy időben irodát nyitottak Prágában, Madridban, Milánóban és Antwerpenben is.

"Magyarország fontos logisztikai központ Közép-Európában, innen könnyen elérhető a legtöbb közép- és kelet-európai, illetve a Balkánon elhelyezkedő, gazdaságilag jelentős város. A 186 milliárd dolláros GDP-vel rendelkező magyar piac és a jövő évtől várhatóan beinduló gazdasági növekedés kiváló üzleti lehetőséget biztosít a FedEx Trade Networks globális szállítmányozási tevékenysége számára" - mondta Szántó Szabolcs, a FedEx Trade Networks magyarországi cégvezetője.

A Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér szomszédságában található bázis megnyitása fontos lépés a memphisi (Egyesült Államok, Tennessee állam) központú FedEx szállítmányozásra specializálódott ágazata számára. A Ferihegyi repülőtér bővítése keretében a légikikötő ugyanis két éven belül a jelenleginél nagyobb mennyiségű teherforgalom, évi 132 ezer tonna légi szállítmány fogadására lesz alkalmas. Ezzel Ferihegy Közép-Európa egyik meghatározó logisztikai és áruelosztó központjává válik.

2008 óta a vállalat rendkívül dinamikus terjeszkedést folytat. Ebben az időszakban összesen 33 új irodát nyitott szerte a világon, a több mint 70 irodából álló egyesült államokbeli és kanadai hálózatán kívül.

A budapesti, prágai, madridi, milánói és antwerpeni irodák a FedEx Trade Networks folyamatosan bővülő saját irodahálózatához csatlakoztak.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter