Megjelent: 13 éve

Bővülő csapat és új vezető a CB Richard Ellis-nél

A CB Richard Ellis tovább folytatja üzlethelyiségekkel foglalkozó, ún. "retail" részlegének bővítését, a határokon átívelő ügyfélkör Európában egyre nővő keresleti igényeire válaszul. Az immár 180 fős csapat 25 százalékkal bővült az elmúlt év során. A közelmúlt legfontosabb eseményei közt említhető az új közép-kelet-európai retail igazgató kinevezése, egy retail-re specializálódott európai kutatási csapat létrehozása, valamint a szolgáltatás magyarországi beindítása is.

Peter Fraunhoffer, aki a német Deichmann cipőbolt regionális felelőseként szerzett évtizedes tapasztalatával páratlan ismeretekkel rendelkezik a kiskereskedelemben, új közép-kelet európai retail igazgatóként csatlakozik a CB Richard Ellis-hez. Kinevezése segít a kereskedők és tulajdonosok növekvő igényének kielégítésében és a régió országainak relatív erősségeinek megértésében.

A CBRE növelte üzlethelyiségekkel foglalkozó specialistái számát számos gyorsan fejlődő közép-kelet-európai piacon -Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban és Oroszországban- is. Mivel egyre több kereskedő terjeszkedik kelet felé, a régió továbbra is a vállalat növekedésének fontos motorja.

Több új alkalmazottat vettek fel a kiskereskedelmi területre Nyugat-Európában is. Jelentősen bővült a CBRE németországi retail részlege, és retail specialistákat neveztek ki Spanyolországban, Hollandiában, Olaszországban és Portugáliában is.

A CBRE szolgáltatásainak körét tovább bővítve egy új, üzlethelyiségekkel foglalkozó kutatási csapatot is létrehozott az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióra. A csoport együttműködik a CBRE amerikai és ázsiai részlegével is, hogy betekintést nyújthasson a világ változó piaci folyamataiba a kereskedők és a tulajdonosok számára.

Malcolm Dalgleish, a CB Richard Ellis EMEA Retail vezérigazgatója kifejtette: "a CB Richard Ellis-hez csatlakozó retail-specialisták száma és szakértelme jól tükrözi piaci pozíciónk egyre növekvő vonzerejét. Ambíciózus növekedési terveinknek köszönhetően már minden fontosabb városban vannak szakembereink, akik egy nemzetközi csapat irányítása alatt helyi, regionális és globális szinten is együttműködnek. Így egyedülálló módon segíthetjük a kereskedőket, hogy hagyományos piacaikon belül és azokon túl is terjeszkedhessenek, és az ágazatról kiemelkedő ismereteket nyújthassunk."

A CB Richard Ellis európai szintű szolgáltatás-fejlesztéseivel összhangban üzlethelyiségekre szakosodott (retail) tanácsadást indít a CBRE budapesti irodája. A kiskereskedelmi ügynökség vezetője Gothard Doris, akinek fő feladata, hogy a CBRE világszerte nyújtott elsőrangú retail szolgáltatásai hazánkban is kimagasló színvonalon álljanak az ügyfelek rendelkezésére.

Doris a bécsi Webster University marketing szakirányán szertett közgazdász diplomát. Mielőtt a CB Richard Ellishez csatlakozott, a PlazaCenters Magyarország Kft.-nél szerzett bérbeadási igazgatóként tapasztalatot, ahol 16 magyarországi pláza béradásáért volt felelős; azt megelőzően az Ablon Kft-nél tevékenykedett értékesítési vezetőként.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új vezérigazgató a Mediaworks élén

Liszkay Gábor utódja az elmúlt években Magyarország washingtoni nagykövete volt. Teljes cikk

Új HR igazgatót nevezett ki a Talentuno

Sokoldalú, számos iparág vállalati kultúráját, valamint a startupok világát is jól ismerő szakember csatlakozott a Talentuno vezetőségéhez:... Teljes cikk

Rigó Csaba Balázs a GVH elnöke 2026-ig

Április közepétől hat évig Rigó Csaba Balázs lesz a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke. A fogyasztók és a verseny tisztaságának védelme... Teljes cikk