Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Bővült a Carnation menedzsmentje

Duna János hetedik éve erősíti a Carnation csapatát, és az utóbbi két évben ő töltötte be az ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót. „János munkájával nagyon meg vagyok elégedve, a menedzsment oszlopos tagja. Mindemellett partnerkapcsolataink magas szintű vezetése eddig megoldatlan feladat volt a cégben.
Duna János
János ügyfélkapcsolati igazgatóként már bizonyított, ezért is örültem, hogy elfogadta a felkérést.” – emelte ki Tóth Krisztián vezérigazgató.

Az így megüresedett ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót szintén házon belül töltötte fel az ügynökség. „Kriszta már vezető tanácsadóként is kiemelkedett kortársai közül, gyakorlatilag a Carnation összes jelenlegi nagy ügyfelével már dolgozott, ügyfélkapcsolataink magas szintű irányításában eddig is részt vett.
Parrag Krisztina
Külön öröm számomra, hogy egy hölgy taggal bővülhet a Carnation operatív vezetősége.” – tette hozzá Tóth Krisztián.

Parrag Krisztina 2002-ben tanácsadóként csatlakozott a Carnationhöz, diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem szerezte, vezetés-szervezés szakirányon. Egyetemi évei alatt a Rajk László Szakkollégium tagja, gyakorlatát a Kirowski Zrt-nél tölti, majd az Arthur Andersennél helyezkedik el vezetési tanácsadás területen. 2005-től a Carnation vezető tanácsadójaként a tanácsadói és projekt menedzseri divízió vezetője volt.

Duna János feladata a Carnation hazai és nemzetközi partnereivel szorosabb üzleti kapcsolatok és az ehhez kapcsolódó divízió kiépítése lesz. Új munkaköre mellett az ügynökség legnagyobb ügyfeleinek egy része továbbra is direktben hozzá tartozik.
Follow hrportal_hu on Twitter