Megjelent: 13 éve

Bővült a Carnation menedzsmentje

Duna János hetedik éve erősíti a Carnation csapatát, és az utóbbi két évben ő töltötte be az ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót. „János munkájával nagyon meg vagyok elégedve, a menedzsment oszlopos tagja. Mindemellett partnerkapcsolataink magas szintű vezetése eddig megoldatlan feladat volt a cégben.
Duna János
János ügyfélkapcsolati igazgatóként már bizonyított, ezért is örültem, hogy elfogadta a felkérést.” – emelte ki Tóth Krisztián vezérigazgató.

Az így megüresedett ügyfélkapcsolati igazgatói pozíciót szintén házon belül töltötte fel az ügynökség. „Kriszta már vezető tanácsadóként is kiemelkedett kortársai közül, gyakorlatilag a Carnation összes jelenlegi nagy ügyfelével már dolgozott, ügyfélkapcsolataink magas szintű irányításában eddig is részt vett.
Parrag Krisztina
Külön öröm számomra, hogy egy hölgy taggal bővülhet a Carnation operatív vezetősége.” – tette hozzá Tóth Krisztián.

Parrag Krisztina 2002-ben tanácsadóként csatlakozott a Carnationhöz, diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem szerezte, vezetés-szervezés szakirányon. Egyetemi évei alatt a Rajk László Szakkollégium tagja, gyakorlatát a Kirowski Zrt-nél tölti, majd az Arthur Andersennél helyezkedik el vezetési tanácsadás területen. 2005-től a Carnation vezető tanácsadójaként a tanácsadói és projekt menedzseri divízió vezetője volt.

Duna János feladata a Carnation hazai és nemzetközi partnereivel szorosabb üzleti kapcsolatok és az ehhez kapcsolódó divízió kiépítése lesz. Új munkaköre mellett az ügynökség legnagyobb ügyfeleinek egy része továbbra is direktben hozzá tartozik.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter