Megjelent: 5 éve

Country managere van az Emiratesnek Magyarországon

Az Emirates Horváth Gábort nevezte ki magyarországi country managerének. Ő felel az Emirates személy- és teherszállító üzletágainak bővüléséért az új, kereskedelmi szempontból fontos piacon.

„Örömmel jelentjük be Horváth Gábor kinevezését, aki a továbbiakban magyarországi működésünket irányítja. Biztosak vagyunk abban, hogy 18 éves iparági tapasztalatával sikeressé teszi vállalatunkat a magyar piacon” – mondta el Thierry Aucoc, az Emirates európai és oroszországi kereskedelmi működésért felelős alelnöke.

Horváth Gábor 1996-ban a Lufthansa Cargo-nál kezdte karrierjét, majd a Lufthansa Passage magyarországi marketing és country managere lett. 2010-től már a Lufthansa Csoport Közép-Ázsiáért felelős ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Széles körű tapasztalatainak köszönhetően, kimagasló elemzői tudással és a régiós piacok lehetőségeinek mélyreható ismeretével támogatja az Emirates működését.

„Az Emirates járat elindítása óriási lehetőséget jelent a magyar légiközlekedési ipar számára. A magyar utasok és vállalkozások az új útvonalnak köszönhetően számos ázsiai, afrikai, közel-keleti és csendes-óceáni úti célt érhetnek el. Büszkeséggel tölt el, hogy mindennek a részese lehetek, és hogy személyesen is hozzájárulhatok az új járat sikeréhez az Emirates elképesztő gyorsasággal fejlődő hálózatában” – mondta el Horváth Gábor.

Horváth Gábor a Külkereskedelni Főiskolán szerzett diplomát, valamint a Baden-Württemberg-i Export Akadémián nemzetközi marketing végzettséget.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter