Megjelent: 12 éve

Díjazzák a felelősségvállalókat

A CSR Hungary 2008 díjakat a CSR Hungary konferencia keretében adják át október 30-án Budapesten, az Európa Konferencia Központban - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Az eseményt először 2006-ban rendezték meg, azóta azonban évi konferencia-sorozattá nőtte ki magát, és mint ilyen szakmai fórum jó lehetőséget teremtve arra, hogy cégvezetők, közintézmények és kommunikációs vezetők és hallgatók kicserélhessék tapasztalataikat. Az idei konferencia és díj fővédnöke Sólyom László köztársasági elnök.

Több mint 30 pályázat érkezett be az először meghirdetett CSR Hungary Díjra különböző kategóriákban (CSR menedzsment nagy-és kis-középvállalkozásoknak, Közös felelősség-stakeholder megoldások, CR Excellent /személy).

Kkv-k mellett ismert nagycégek is vállalták, hogy független Bíráló Bizottság értékelje CSR teljesítményüket (többek között csak néhányat megemlítve Allianz Hungária Zrt, Béres Gyógyszergyár Zrt, Budapest Bank Nyrt, Citibank Zrt, Ericsson Magyarország Kft, Flextronics International Kft, Magyar Telekom, K & H Csoport, KPMG Hungária stb…)

A beérkezett (térítésmentes) pályázatokat az üzleti életben, menedzsment rendszerben is jártas, tekintélyes szakemberek bírálják el:

Dr. Angyal Ádám egyetemi tanár, Dr. Futó Péter, az MGYOSZ elnöke, Dr. Kupa Mihály közgazdász, a MOL Felügyelő Bizottságának elnöke, egykori pénzügyminiszter, Marschall Miklós, a Transparency International Ázsia és Közép-Európa regionális igazgatója, Dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke, Pallaghy Orsolya, Fenntartható Fejlődés szakértő, Dr. Szegvári Péter területfejlesztési szakértő és címzetes egyetemi docens, Takács János, a Menedzser Szövetség elnöke, Vincze Miklós, a VAM Design Center ügyvezető igazgatója.
Az elismeréssel széleskörű hazai és nemzetközi nyilvánosságot kívánnak adni a kiemelkedő egyéni és céges társadalmi felelősségvállalásnak. Ezzel együtt példát szeretnének mutatni a mostani és a leendő gazdasági döntéshozóknak, valamint egy olyan érték-és normarendszert állítanak fel, amely akár a magyar kultúra részévé is válhat.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter