Megjelent: 12 éve

Draskovics Tibor is elhagyja a kormányt?

Szetey Gábor után újabb vezető távozhat a miniszterelnök köreiből. Ezúttal Draskovics Tibor felmondását vetette fel a HírTV: információi szerint az egyik nemzetközi könyvvizsgáló céghez igazol át, és már alá is írta szerződését.

Draskovics Tibor tavaly került be a kabinetbe, hogy tárca nélküli miniszterként hangolja össze a kormányzati teendőket. Korábban az azóta már megszűnt államreform bizottságot vezette.

Budai Bernadett kormányszóvivő a Klubrádiónak elmondta, nincs napirenden sem a kormány átalakítása, sem Draskovics Tibor távozása. A hírt egyébként maga a politikus cáfolta.

HírTV / Klubrádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter