Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

Egy székelyföldi faluban kátyúztak a Generali munkatársai

Három egymást követő hétvégén autóbusznyi magyarországi önkéntes dolgozott a székelyföldi Székelyabodon.

Zsigmond Venczel, a Marosvásárhelytől mintegy 28 kilométerre fekvő Makfalva község - amelynek része Székelyabod is - polgármestere az MTI-nek elmondta: a Generali-Providencia Biztosító Zrt. vezetői összesen három napon keresztül az árokrendszereket mélyítették, tisztították, illetve a falu kátyús utcáit tömítették sóderrel.

Az elöljáró elmondta, hogy személyi kapcsolatok révén esett a cég választása a mintegy 160 lelket számláló, jórészt idős emberek által lakott falura, amelyben a magyarok többséget alkotnak. A kiváló fizikai állapotot igénylő munkával a biztosító munkatársai összesen 280 tonna görgetett kavicsot terítettek szét, mintegy 400 méternyi árokrendszert ástak és öt utcát tettek alkalmassá a közlekedésre.

Jókor jött a segítség - jegyezte meg a polgármester -, ugyanis a korábbi árvizek megrongálták a falu útjait, vízelvezető árkait.

Az önkéntesek munkájáról Székelyabod főterén réztábla is tanúskodik.

  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter