Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Egyedülálló szolgáltatás a relokációs piacon: Expat-Center Kártya

Vannak azok a HR-esek, akik éjt nappallá téve dolgoznak és minden egyes kérdésre megpróbálnak maguk választ találni. És vannak azok, akik a lényegre koncetrálnak, a többit pedig tudják, kire kell bízni.

Az Expat-Center tavaly bevezetett kártyája is ezt a célt szolgálja: legyen kihez fordulni bármilyen vészhelyzetben, legyen szó egy elveszített kulcsról, egy ellopott engedélyről, vagy csak arról, hogy a külföldi kolléga nem tudja összeszerelni a frissen vásárolt bútorokat.

A kártya elsősorban expatoknak szól, akik már átköltöztek Magyarországra, de a nyelvtudás és a kapcsolatrendszer hiányában egy helyi lakos számára talán apróságnak tűnő dolgokat nem tudnak elintézni.

Ilyen esetekben jó, ha van kit felhívniuk. És még jobb, ha ezt a valakit már ismerik is személyesen.

A kártyával 8 vagy 10 órányi "beilleszkedési asszisztenciát" vásárohatnak meg, amit a legkülönfélébb dolgokra használhatnak fel: zárcsere, segítség kérés bármilyen vészhelyzetben, takarító, baby-sitter, vagy bármilyen szakember leszervezése....az igényeknek csak a képzelet szab határt.

Az eddig felhasznált kártyák legtöbbjét vészhelyzetekben használták fel: betörés, rablás során kértek segítséget, illetve az ezzel kapcsolatos egyéb teendőkben: riasztó beszereltetése, zárcsere, rendőrségi feljelentés, egyebek. Legyinthetnek erre most sokan, mondván, hogy nekik pont emiatt van biztosításuk. Igen, az nagyon hasznos dolog, mindenkinek ajánlott, hogy legyen biztosítása is.

De a biztosítás csak arra jó, hogy a kárt megtérítse, arra már nem, hogy adott helyzetben intézkedjenek a külföldi helyett: hogy akár éjfélkor kimenjen a lakatos, vagy hogy a rendőrségi jegyzőkönyvet felvegyék.

Azon túl, hogy ad egy magas fokú biztonság érzetet a kártya, az ára is kedvezőbb, mintha "ad hoc "jelleggel venne igénybe valaki óradíjas szolgáltatást.

Mit mondanak a kártyáról azok, akik már kipróbálták?

"Amikor elhagytam a lakáskulcsomat és nem tudtam elérni a bérbeadót, az Expat-Center azonnal segített. Azt hiszem, egy csomó időt és energiát megspóroltam ezzel a kártyával."
Martin, Operations Manager

"Először azt gondoltam, minek ez nekem? De amikor rájöttem, hogy nem tudom megértetni magam az áramszolgáltatóval, akkor azt gondoltam, hogy Hál' Istennek, hogy van ez a kártyám! Az Expat-Center gyorsan és szakszerűen elintézte velük a problémát. "
David, Senior Account manager

Kártyát igényelni az info@expatcenter.hu email címen lehet.Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Hasít a diákmunka egész évben

Egyre jellemzőbb, hogy a diákok már nem csak nyáron, hanem év közben is folyamatosan munkát vállalnak összeegyeztetve az órarendjükkel, ezzel is... Teljes cikk

Láthatatlan Csapatépítés… ahol az érzékeitek vezetnek

Programot, ötletet kerestek csapatotok erősítésére? Szeretnétek, ha az együtt töltött idő igazán különleges élmény lenne, valami, ami több mint... Teljes cikk

Nem akarom elküldeni, de mostanában nagyon nehéz a kollégával. Mit tegyek?

Minden vezető ismeri azt a helyzetet, amikor valamelyik kollégája valahogy megváltozik, látszik, hogy nem érzi jól magát. Amikor megkérdezi tőle,... Teljes cikk