Megjelent: 8 éve

Egyedülálló szolgáltatás a relokációs piacon: Expat-Center Kártya

Vannak azok a HR-esek, akik éjt nappallá téve dolgoznak és minden egyes kérdésre megpróbálnak maguk választ találni. És vannak azok, akik a lényegre koncetrálnak, a többit pedig tudják, kire kell bízni.

Az Expat-Center tavaly bevezetett kártyája is ezt a célt szolgálja: legyen kihez fordulni bármilyen vészhelyzetben, legyen szó egy elveszített kulcsról, egy ellopott engedélyről, vagy csak arról, hogy a külföldi kolléga nem tudja összeszerelni a frissen vásárolt bútorokat.

A kártya elsősorban expatoknak szól, akik már átköltöztek Magyarországra, de a nyelvtudás és a kapcsolatrendszer hiányában egy helyi lakos számára talán apróságnak tűnő dolgokat nem tudnak elintézni.

Ilyen esetekben jó, ha van kit felhívniuk. És még jobb, ha ezt a valakit már ismerik is személyesen.

A kártyával 8 vagy 10 órányi "beilleszkedési asszisztenciát" vásárohatnak meg, amit a legkülönfélébb dolgokra használhatnak fel: zárcsere, segítség kérés bármilyen vészhelyzetben, takarító, baby-sitter, vagy bármilyen szakember leszervezése....az igényeknek csak a képzelet szab határt.

Az eddig felhasznált kártyák legtöbbjét vészhelyzetekben használták fel: betörés, rablás során kértek segítséget, illetve az ezzel kapcsolatos egyéb teendőkben: riasztó beszereltetése, zárcsere, rendőrségi feljelentés, egyebek. Legyinthetnek erre most sokan, mondván, hogy nekik pont emiatt van biztosításuk. Igen, az nagyon hasznos dolog, mindenkinek ajánlott, hogy legyen biztosítása is.

De a biztosítás csak arra jó, hogy a kárt megtérítse, arra már nem, hogy adott helyzetben intézkedjenek a külföldi helyett: hogy akár éjfélkor kimenjen a lakatos, vagy hogy a rendőrségi jegyzőkönyvet felvegyék.

Azon túl, hogy ad egy magas fokú biztonság érzetet a kártya, az ára is kedvezőbb, mintha "ad hoc "jelleggel venne igénybe valaki óradíjas szolgáltatást.

Mit mondanak a kártyáról azok, akik már kipróbálták?

"Amikor elhagytam a lakáskulcsomat és nem tudtam elérni a bérbeadót, az Expat-Center azonnal segített. Azt hiszem, egy csomó időt és energiát megspóroltam ezzel a kártyával."
Martin, Operations Manager

"Először azt gondoltam, minek ez nekem? De amikor rájöttem, hogy nem tudom megértetni magam az áramszolgáltatóval, akkor azt gondoltam, hogy Hál' Istennek, hogy van ez a kártyám! Az Expat-Center gyorsan és szakszerűen elintézte velük a problémát. "
David, Senior Account manager

Kártyát igényelni az info@expatcenter.hu email címen lehet.  • 2021.10.05Tréning Kerekasztal 2021 Komoly kihívások érték és érik a szervezeteket az utóbbi időszakban. Először a járvány okozta sokk, a vele érkező gazdasági megtorpanás, a home office, hogy szinte minden átkerült a digitális térbe. A helyzet továbbra is konstans változásban van, így szükség van folyamatos, rugalmas alkalmazkodásra. A szervezetek VUCA-környezethez való illeszkedésére, a mostanában egyre inkább teret nyerő hibrid működés kialakítására. Mindehhez a képzéseknek, a tréningpiacnak is alkalmazkodnia kell. Ezért is ül össze újra, egy év kihagyás után a Tréning Kerekasztal Konferencia 2021. október 5-én, a New York Palotában. Részletek Jegyek
  • 2021.10.07Jólét és hatékonyság? Mentálhigiénés nagykövet program! Képzést minden olyan vezetőnek, vezetői csapatnak, akik szeretnének tudatosan, hatékonyságot, jólétet növelni a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.10.12XVIII. Magyar Munkajogi Konferencia – 9 kreditpont A Wolters Kluwer Hungary legnagyobb éves rendezvénye idén válik nagykorúvá. Ezúttal is a megszokott, színvonalas szakmai programokkal és felejthetetlen közösségi élményt ígérve várjuk a munkajoggal foglalkozókat a Dunakanyar szívében. A rendezvényen az ügyvédek és jogtanácsosok 9 kreditpontot szerezhetnek! Részletek Jegyek
  • 2021.10.20Hibrid munkavégzés, távmunka, munkaidő, pihenőidő és egyéb aktuális kérdések a munkajogban Jöjjön el, és tájékozódjon élőben dr. Fodor T. Gábortól a terület egyik jeles szakértőjétől. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Bérrendszer leváltása gyorsan, hatékonyan – lehetséges ez?

Ha a bérrendszer leváltása kerül kilátásba, sokszor hajlamos a vezetőség az utolsókig halogatni a döntést. Hiába nyűgös a régi, már nem... Teljes cikk

Hibrid munka, hibrid nyelvtanulás – lehetséges?

Hogyan támogassuk a munkavállalókat a nyelvtanulásban, ha a hét egyik felében otthonról dolgoznak? Teljes cikk

IT tréning professzionális szinten, egyszerű nyelven

Az IT toborzásban az egyik legfontosabb tényező, hogy meglegyen a közös nyelv a kiválasztást végző vezetőkkel és a jelöltekkel. Hiszen a... Teljes cikk