Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 4 éve

Egymillió követő a LinkedIn-en

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai hálózata és kikerülhetetlen szereplője a közösségi médiának. Az üzleti élet közösségi platformja egyre erősebb befolyással bír a munkakeresők, a vállalatok és az iparágak területén is. A Hays-t, a világ legnagyobb munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatát már egymillió ember követi a Linkedin-en, így a követők számát tekintve olyan illusztris társaságba került, mint a Google, a HP vagy az EY.

images

A közösségi oldalak legnagyobb szakmai hálózatát a LinkedIn képviseli - ma már világszerte több, mint 364 millió felhasználó veszi igénybe a szolgáltatásait. A platformon egyrészt szakmai ismeretségeket és kapcsolati tőkét építhetünk, másrészt olyan állásajánlatokkal is megtalálhatnak minket, amelyekre valószínűleg nem könnyen akadtunk volna. A napi LinkedIn használattal könnyen menedzselhetjük meglévő kapcsolati hálónkat, ismerőseink és a fejvadász cégek is könnyen megtalálhatnak minket.

A Hays, a szakképzett, professzionális munkavállalók toborzásában globálisan piacvezető cég ma bejelentette, hogy elérte az egymillió követőt LinkedIn-en. A Hays az első az iparágon belül és a a 17-edik a globális vállalati ranglistán, amely elérte ezt a fontos mérföldkövet. A Hays követőinek száma 2012-ben még csak 124.000 fő volt, így fantasztikus teljesítmény, hogy mindössze három év alatt elérte az egymillió követőt számláló álomhatárt.

A Hays jelenléte a LinkedIn-en a szakmai csoportok számát tekintve is jelentős: főként az olaj - és gáziparban, a pénzügy-és számvitel, a professzionális üzleti szolgáltatások és technológia területén. Összesen 147 Hays LinkedIn csoporttal a szakmai fórumok ipari betekintést, szakértői tanácsadást és állásajánlatokat is nyújtanak a munkakeresőknek. A Hays a LinkedIn-en a 17-edik legkövetettebb vállalat világszerte, így potenciálisan 65 millió embert vagyunk képesek elérni követőink kapcsolati hálóján keresztül. Ez a rendkívül értékes közösség és kapcsolati tőke mind a vállalatok, mind pedig a munkakeresők számára hasznos lehet. A mi szerepünk az, hogy segítsük összepárosítani a tökéletes készségeket a megfelelő karrierlehetőségekkel.” – tette hozzá Tammy-Nagy Stellini, a Hays Hungary ügyvezetője.

Dan Dackombe, a LinkedIn vállalati képviselője így nyilatkozott a bejelentést követően:”Nagyon örülünk és egyben gratulálunk a Hays-nek, mint az első toborzó cégnek, aki átlépte az egymilliós LinkedIn-követői határt. A Hays kulcsszerepet játszik abban, hogy a munkáltatók és a leendő munkaadók megtalálják egymást a LinkedIn-en keresztül; úgy, ahogy mi is segítünk állást találni 364 millió tagunknak és lehetőséget biztosítunk a vállalatoknak, hogy megtalálják a legjobb tehetségeket.”
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Gál Judit a Danubius Hotels Group új marketing és kommunikációs igazgatója

A Danubius Hotels Group vezetősége új, marketing és kommunikációs igazgatói pozíciót hozott létre, amelyre Gál Juditot nevezték ki. A szakember... Teljes cikk

Munkaerőhiány miatt csúszik a Hankook rácalmási üzemének bővítése

A Világgazdaság információi szerint nem kezdődött meg a Hankook rácalmási gyárának bővítése, mert a dél-koreai tulajdonosok nem látják... Teljes cikk

100 munkahelyet hozott létre a Bridgestone Tatabányán

Új beruházásával 100 munkahelyet hozott létre tatabányai gumiabroncs gyárában a japán Bridgestone - írja az MTI. Teljes cikk