Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Elegancia és harmónia közvetlenül a Balaton partján - a tökéletes választás rendezvénye számára!

Egyedülálló fekvés

 • Szállodánk a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában, a reformkori városrészben helyezkedik el, csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, a déli partra és várost körülövező hegyekre.

  Mediterrán hangulat

 • Komplexumunkhoz tartozó kávézók, éttermek, borházak, az elegáns üzletek egész évben várják a látogatókat, hiszen a nyár végével az élet nálunk nem áll meg!

  Silver udvar - ahol az élet soha nem áll meg

 • Ahol céges rendezvényét csomaggá szervezve kapja: mindent egy helyen! Egy fárasztó rendezvényes nap után egy délutáni vitorlázás, egy finom vacsora, csapatépítő karaoke buli karibi hangulatban, a Cocomo Cafeban, és mind emellé válogasson izgalmas csapatépítő programjaink közül!

  Sokszínű indoor, és a környék nyújtotta egyedülálló outdoor programkínálat

 • Minden igényt kielégítő repertoárral várjuk: wellness party, bor- és pálinkakóstoló, casino, csapatépítő játékok vízben és szárazon, tematikus estek, zenés-táncos programok az Ön kérésének megfelelően.

 • Számos kalandos lehetőséget rejt a környék, amelynek felderítésében szintén segítségére vagyunk: pincelátogatás, íjászat, paintball, golf, lovas programok, csapatépítő disznóvágás.

  World Travel Awards díj már másodszor

 • Szállodánk immár második alkalommal nyerte el a Magyarország vezető Resort szállodája címet a nemzetközi díjátadón, a balatoni szállodák közül egyedülállóan. Szállodánk jelenleg az egyetlen ****superior besorolású szálloda a Balaton partján.

  Termeink

 • Szállodánkban egy konferenciaterem és 5 szekcióterem található. Mindegyik természetes megvilágítású, légkondicionált, amely lifttel és lépcsőn könnyedén megközelíthető. A nagy terem kapacitása 140 fő, ideális konferenciák, előadások, szemináriumok, sajtótájékoztatók alkalmából. A teremben beépített alaptechnika áll rendelkezésre,
  illetve a teremhez tartozik egy drink bár és egy előtér, ahol a kávészüneteket biztosítjuk.

  Venus Wellness

 • Venus wellness and beauty részlegünkön igazi feltöltődés vár önökre. Kilépve a rohanó hétköznapokból a test és a lélek harmóniába kerül, és a szellemi kikapcsolódás is garantált.

 • Follow hrportal_hu on Twitter

  Budapest Marriott Hotel

  A Budapest Marriott Hotel több 25 éve ikonikus helyszíne a hazai és nemzetközi rendezvényeknek. A szálloda festői környezetben, páratlan, folyóra néző kilátással, valamint modern, pezsgő és innovatív belső látványvilággal, a magyar vendégszeretet hagyományaihoz hűen várja vendégeit.