Megjelent: 14 éve

Elhagyja az ügynökséget a PHD alapítója

David Pattison 16 évvel ezelőtt alapította a mára nemzetközi hálózattá fejlődött médiaügynökséget.

Jövőre visszavonul a PHD éléről David Pattison, a médiaügynökség egykori társ-alapítója és frissen leváltott nemzetközi vezérigazgatója. A vállalat néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy a korábbi ügyvezetőt, Morag Blazey-t nevezi ki Pattison posztjára.

A távozó szakember 1990-ben hozta létre a céget Nick Horswell és Jonathan Durden segítségével, és most úgy érzi, sikerei csúcsán hagyja abba. Mint ismeretes, a PHD jelenleg gőzerővel dolgozik globális hálózata kiépítésén, melynek keretében idén számos irodája nyílt meg, köztük Magyarországon is.

Pattison távozásával Durden marad az egyetlen alapító tag a vállalatnál, miután Horswell 2002-ben kilépett az ügynökségből. A visszavonulást választó Pattison ugyanakkor még nem döntötte el, hogy a PHD anyacégeként tevékenykedő Omnicom-csoportnál marad-e vagy más kihívásokat keres munkájában.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter