Megjelent: 8 éve

Ernst&Young: új partner óvja az ügyfeleket a visszaélésektől

Biró Ferenc 2012 júliusától partnerként vezeti tovább az Ernst & Young visszaélés-kockázatkezelési üzletágát.

A szakértő 2007-ben csatlakozott az Ernst & Young visszaélés-kockázatkezelésért felelős csapatához, ahol számos megelőzésre, felderítésre és belső ellenőrzésre irányuló projektet fogott össze sikeresen, többek között a gyógyszeripar, a telekommunikáció, az energia, a kiskereskedelem és az FMCG területen működő ügyfelek részére. Csoportjával kiemelt korrupcióellenes megbízásokban is részt vett.

A visszaélés-kockázatkezelési üzletág vezetőjeként az elmúlt években elért sikereinek köszönhetően, 2012. július elsejétől partnerként folytatja tovább munkáját az Ernst & Young-nál.

Biró Ferenc szakmai karrierjét vállalati auditorként kezdte. Az Ernst & Young előtt két évig a Bristol-Myers Squibb amerikai gyógyszergyárnál dolgozott compliance területeken, ahol Magyarországért, Romániáért és Bulgáriáért volt felelős. Ezen kívül Németországban és az Egyesült Államokban is tapasztalatokat szerzett.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter