Megjelent: 3 éve

Forgatás közben támadták meg az ATV stábját

Az ATV stábja a vizes vb építési munkálatairól közterületen készítettek felvételeket a Városligetben, amikor összetűzésbe keveredtek a területet őrző biztonsági cég alkalmazottaival - írja az atv.hu.

Honlapjukon megtekinthető a felvétel is, ahogy az operatőrt lökdösi az egyik biztonsági őr. Ezt hosszas szóváltás előzte meg, az őr azzal fenyegette meg a csatorna riporternőjét, hogy nem fél nőket megütni. "Minden voltam csak szűz lány nem" - mondja a riporter.

Benyó Rita az ATV szerkesztő-riportere végül rendőrt hívott, ez vetett véget az atrocitásnak, a lökdösődő férfi addigra eltűnt, a biztonsági cég további őrei pedig azt állították nem ismerik a férfit. A riporter rágalmazás és becsületsértés miatt feljelentést tett.

atv.hu
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter