Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 13 éve

Halálos munkahelyi baleset a VIII. kerületben

Halálos munkahelyi baleset történt a fővárosban egy VIII. kerületi építési területen hétfő délután, amikor egy román férfi egy hat emeletnyi magas állványzatról a mélybe zuhant - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Bálint Gabriella elmondta: egy 23 éves román állampolgárságú férfi, körülbelül hat emelet magasan, egy zsaluzáshoz használt pallóra lépett, majd azzal együtt a mélybe zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A helyszínelés a munkavédelmi felügyelőség szakembereivel közösen zajlott, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a román férfi érvényes munkavállalói szerződéssel foglalkoztatták-e a Kun utcai építkezésen.  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter