kapubanner for mobile
Megjelent: 10 hónapja

Három ország HR-csapatát irányítja a JYSK régiós vezetője

Nyeste Ági 2016-ban csatlakozott a magyar JYSK csapatához HR Business Partnerként, majd rövid idő elteltével már HR Manager pozícióban folytatta. Idén szeptembertől Head of HR-ként három ország – Magyarország, Ausztria és Görögország – csapatát irányítja régiós szinten - olvasható a portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

Nyeste Ági idén szeptembertől Head of HR-ként folytatja-

Nyeste Ági 12 éve dolgozik HR-területen, a JYSK csapatát 2016 óta erősíti, akkoriban HR Business Partnerként a Regio 1. csapatát és területi vezetőit támogatta munkájával. 2018-ban HR-vezető pozícióba lépett elő, ahonnan 8 hónappal később szülési szabadságra ment. A cég az első perctől kezdve biztosította arról, hogy visszavárják, egy évvel később, 2019 szeptemberében már korábbi pozíciójában folytatta a munkát. „Hálás vagyok a JYSK-nek, mert nem csak a munkába való visszatérésben támogattak, hanem abban is, hogy a szakmai fejlődés mellett a magánéletben is kiteljesedhessek” – emlékszik vissza Nyeste Ági.

Új kihívások

A HR-szakember számára öt év után idén szeptemberben új szakmai lehetőség adódott: a több országot érintő stratégiai és pénzügyi tervezéssel járó, nemzetközi Head of HR (Magyarország, Ausztria, Görögország) pozíció felszabadult, ő pedig tudva, hogy továbbra is számíthat a cég támogatására, immár kétgyermekes édesanyaként is nyugodt szívvel vállalta a pozíciót.

Az új megbízással országonként különböző kihívásokkal kell szembenéznie, azonban vannak kulcspontok, amelyek összekapcsolják az egyes területeket: „Mindhárom ország szempontjából kiemelten fontos jelentőséggel bír a tehetséggondozás, azon belül is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az üzletvezető és az üzletvezető-helyettes pozíciókba a szervezeten belülről érkezzenek kollégák. Ebben segítségül szolgálnak a különböző gyakornoki programok, a Talent Academy, valamint a vezető pozíciókra felkészítő SMT és DMT program is” – mondta el.

Nyeste Ági úgy véli, a sokszínűség kérdése szintén egyre fontosabb szerepet kap a HR területén, legyen szó bármilyen pozícióról is. „A három ország különböző fejlettségi szinten helyezkedik el ebben a kérdésben, így még közelítenünk kell egymás felé. Hozzátette, a Head of HR pozícióban például az a kihívás, hogy miként birkózunk meg a kulturális különbségekkel, de érdekes feladat az is, hogyan lehet bussiness plant írni, majd azt megvalósítani három eltérő háttérrel rendelkező JYSK-országban.

Ágit a magánéletben két fiú gyermek végtelen energiája tart aktívan. Ervin 5 éves, Henrik pedig másfél. „Amikor csak tehetem szívesen futok, lovagolok és imádok utazni”.

  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02JOBVERSE Állásbörze Állásbörze nem csupán egy esemény, hanem egy lehetőség, ahol céged kiemelkedhet a tömegből és személyesen találkozhatsz a legígéretesebb jelentkezőkkel. info button Részletek ticket button Jegyek