Megjelent: 11 éve

Hol a legjobb dolgozni a nőknek?

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség idén ismét pályázatot ír ki a Legjobb női munkahely 2010 díj elnyerésére. A cégek 2011. április 15-ig pályázhatnak.

A szövetség kezdeményezésének célja, hogy rámutasson az esélyegyenlőségi szempontok mellett a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére.

A pályázaton a 20-250 munkavállalót foglalkoztató, valamint a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató vállalkozások indulhatnak.

A pályázat beküldési határideje: 2011. április 15.

További információ: www.legjobbnoimunkahely.hu
  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter