Megjelent: 12 éve

Hunyadi Lászlót nevezték ki a BAT Hungary márkamarketing vezetőjévé

Nemrégiben új márkamarketing vezetőt nevezett ki hazánk piacvezető dohányipari cége. Hunyady László számos jelentős nemzetközi hátérrel bíró hazai vállalatnál szerzett brand manageri tapasztalatot, mielőtt csatlakozott a BAT Hungary csapatához - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Hunyady László, szakmai pályafutását a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának elvégzése után az Unilever Magyarország Kft.-nél kezdte értékesítés és marketing területén, majd két évet töltött a Borsodi Sörgyárnál, brand managerként.

Új kihívásokat keresve 2001-től a Zwack Unicum Rt.-nél folytatta karrierjét senior brand manageri pozícióban, nevéhez fűződik az Unicum új ízvariánsának, az Unicum Nextnek bevezetése illetve az Unicum márka újrapozícionálása, amely jelentősen megfiatalította és modernizálta a márka image-ét. A későbbiekben az Unicum Next ohioi tesztelésén és amerikai bevezetésén dolgozott. Hunyady László a jövőben a BAT Hungary márkastratégiájáért lesz felelős.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter