Megjelent: 11 éve

Illetménycsökkenés ellen harcol a Rendészeti Védegylet

A Rendészeti Védegylet követeli, hogy a rendfokozati illetménybe és pótlékba építsék be a megszűnő 13. havi illetményt. Ezzel igyekeznek megakadályozni 8,3 százalékos illetménycsökkentést a rendvédelmi dolgozóknál.

A Rendészeti Védegylet (RV) követeli a Magyar Köztársaság Kormányától, hogy a 2010 január elsejétől megszűnő, 13. havi különjuttatás összegét építsék be a hivatásos rendőrök, tűzoltók, büntetés-végrehajtási dolgozók és pénzügyőrök esetében a rendfokozati illetménybe, a rendvédelemben dolgozó közalkalmazotti és köztisztviselői állomány esetében pedig vezessenek be részükre - törvénymódosítással - rendvédelmi pótlékot.

A Rendészeti Védegylet 13. havi különjuttatással kapcsolatos követelése egybe esik több más rendvédelmi érdekképviselet idevonatkozó javaslatával, amely követelés 8,3 százalékos illetménycsökkentést igyekszik megakadályozni a rendvédelmi dolgozóknál.

Országos Sajtószolgálat
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter