Megjelent: 1 éve

Itt vannak a hosszú esték, és te a monitoroddal kínlódsz?

A hideg és hosszú őszi-téli esték még azokat is a négy fal közé zárják, akik amúgy szinte megállás nélkül a szabad levegőn voltak. Sokan ilyenkor kerítenek sort arra, hogy megnézzék a régen várt sorozatokat, újranézzék kedvenc filmjeiket, kipróbáljanak online játékokat vagy esetleg belevágjanak egy-egy online tanfolyamba. Te is hasonló terveket szövögetsz? Elég klasszul hangzik!

Most már csak azt kell megnézned, hogy megvan-e hozzá minden technikai feltétel. Aligha akad kellemetlenebb helyzet, minthogy bekészülsz, nasi, innivaló, könyv, füzet a célnak megfelelően bekészítve, és te pedig nem látsz semmit, vagy a vibráló képernyőt. Mit teszel ilyenkor?

Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe!

Ha szeretnéd ezt elkerülni, akkor még most rendeld meg a felújított, prémiumminőségű monitorodat a Greenlaptop.hu kínálatából, hiszen a legritkább esetben fordul az elő, hogy egy monitor egyszer csak elromlik. Szinte minden ilyen tönkremenetelnek megvannak a maga előjelei, csak sokszor nem vesszük a fáradtságot, hogy foglalkozzunk vele.

Te is a halogatás nagymestere vagy?

Ha igen, akkor ezúttal érdemes kivételt tenni, és szétnézni a használt monitorok között, hogy elejét vedd a kellemetlen élménynek. El sem tudod képzelni, milyen büszke leszel magadra, ha teljesíted ezt a feladatot. Sőt, nemcsak büszke, hanem elégedett is, mert nagyon jó vásárt fogsz csinálni. De honnan tudhatod, hogy valóban jól jársz? Olvass tovább, és megtudod!

A használt is lehet újszerű!

Idehaza sajnos eléggé elterjedt nézett, hogy a használt cikkek egyben silány minőségűek is, és ehhez a magánemberek mint eladók nagyban hozzájárultak.

Ám ebben az esetben szervezett szinten, azaz egy cég veszi át és adja el ellenőrizve, felújítva, tesztelve az alapvetően is megkímélt, sokszor csupán szépséghibás monitorokat. Így biztos lehetsz abban, hogy valóban kiváló minőségű monitort kapsz a pénzedért, sőt még két év garancia is járni fog neked, így aztán valóban nem lesz semmi okod az aggodalomra.

További előnye a használt monitoroknak, hogy jóval olcsóbban, az eredeti ár töredékéért megvásárolhatod, mintha újonnan tennéd ugyanezt. Sőt még a bolygónak is segítesz, hiszen az elektronikai hulladékok jelentik az egyik legnagyobb veszélyt a Földünkre.

Akár az elégetés, akár a tárolás mellett döntenek, mindenképpen csak vesztesei lesznek az ügyletnek. Az égetés során a légkörbe kerülő mérgező anyagok okoznak beláthatatlan károkat, tárolásukkal pedig a fejletlenebb, szegényebb országok nyakába varrunk még egy nehezítő körülményt. 

Ugye látod, hogy megéri használt monitort vásárolni?

Legyen jó teled!

Most már semmi sem akadályoz meg abban, hogy csodás, szórakoztató vagy esetleg tanulással teli estéid legyenek a téli zimankóban. Tudod már, hogy melyik monitort választod?

  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16CX-Ray elégedettségfelmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.23CX-Ray teljesítményértékelés online workshop Miért fontos a TÉR? Az egyértelmű egyéni és csapat célok és a folyamatos visszajelzés az elkötelezettséget és motivációt kiemelten meghatározó tényezők. Részletek Jegyek
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek
További cikkek
Bértárgyalások: Egyelőre nincs megegyezés a BKV-nál

A munkavállalók javaslatai egyelőre "heterogének és nem azonos megoldás felé irányulnak", pedig a januári bérkifizetés időpontja közeleg. Teljes cikk

32 ezer forinttal emeli a béreket az Auchan

Fix alapbéremelést hajt végre az Auchan Magyarország - közölte az áruházlánc. Teljes cikk

Kezdhetnek izgulni az Audi Hungária dolgozói, februárban startolnak a bértárgyalások

Február elején kezdődnek a bértárgyalások az Audi Hungariánál. A cél, hogy a bérek reálértéke ne csökkenjen. Teljes cikk