Megjelent: 12 éve

Kákosy Csaba valószínűleg a versenyszférában folytatja

Nem hisz a kisebbségi kormányzásban a távozó gazdasági és közlekedési miniszter. Kákosy Csaba a Napi Gazdaságnak adott interjújában arról is beszámolt, hogy valószínűleg a magánszférában fog elhelyezkedni.

Kákosy Csaba, aki december óta volt a kormány tagja, beszélt arról, hogy hivatali ideje alatt a vasúttal foglalkozott a legtöbbet.

Mint mondta, számos olyan lépést tettek meg, amelyek arról szóltak, hogy az államvasutakból modern, utasbarát szolgáltató vállalat legyen. A leköszönő miniszter az interjúban közölte azt is, valószínűleg a magánszférában fog elhelyezkedni.

Napi Gazdaság/Népszava
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter