Megjelent: 12 éve

Kákosy Csaba valószínűleg a versenyszférában folytatja

Nem hisz a kisebbségi kormányzásban a távozó gazdasági és közlekedési miniszter. Kákosy Csaba a Napi Gazdaságnak adott interjújában arról is beszámolt, hogy valószínűleg a magánszférában fog elhelyezkedni.

Kákosy Csaba, aki december óta volt a kormány tagja, beszélt arról, hogy hivatali ideje alatt a vasúttal foglalkozott a legtöbbet.

Mint mondta, számos olyan lépést tettek meg, amelyek arról szóltak, hogy az államvasutakból modern, utasbarát szolgáltató vállalat legyen. A leköszönő miniszter az interjúban közölte azt is, valószínűleg a magánszférában fog elhelyezkedni.

Napi Gazdaság/Népszava
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter