Megjelent: 13 éve

Karriertervezési előadások a Pannon Egyetemen

Karriertervezés témakörében Richard Maynard, a University of Birmingham Career Centre munkatársa tart előadást a Pannon Egyetemen május 23-án.

Az előadásokon szó lesz a karriertervezésről, a hozzá kapcsolódó tevékenységekről, illetve a karriertervezés nehézségeiről, akadályairól, buktatóiról. A látogatás során bemutatkozik a Pannon Egyetem több kirendeltsége.

Richard Maynard május 24-én már Szombathelyen, a Berzsenyi Dániel Főiskolán tart három témában előadást. Beszél majd a karriertervezés szerepéről a felsőoktatásban, a külföldi karrierirodák működéséről, valamint arról, hogy hazánkban hogyan kellene a karrierirodákat összekötni, akár régiónként, vagy országos szinten.

edupress.hu
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Emelik a bírák és az ügyészek illetményét

Az EU-ban a második legalacsonyabban fizetett ágazat a magyar igazságszolgáltatás. Teljes cikk

A Katona József Színház kirúgta a kollégáit zaklató dolgozóját

A dolgozó november 19-től kezdve nem léphet az intézmény területére. Teljes cikk

Emmi: a kormány továbbra is nyitott a párbeszédre a szociális dolgozókkal

A minisztérium kiemelte: a szociális dolgozók bére 2010 óta 84 százalékkal emelkedett. Teljes cikk