Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Keresik az ország legjobban fizetett női úszómesterét

Tíz nap alatt akár 250.000 forintot is kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére; ide keresik ugyanis az ország legjobban fizetett női úszómesterét, akinek nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak és udvariasnak is kell lennie - mondta el az MTI érdeklődésére kedden Koós Melinda, a gyógy- és wellnessfürdő értékesítési igazgatója.

A sárvári "álomállás" betöltésére mindazok pályázhatnak, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be 99. életévüket. A munkára azonban csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a "természetes szépség" kategóriájába. Hogy ki kapja majd a munkát, arról egy speciális "szépségversenyen" döntenek augusztus 14-én a fürdőben. A nyertes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat majd.

A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában mindössze annyi szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt. Probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (orvosokat, takarítószemélyzetet), együtt kell működnie a fürdő állandó úszómestereivel. Ezen kívül igény szerint informálja a vendégeket a központ szolgáltatásairól.

A sárvári hirdetés hasonlít arra a néhány hónapja megjelent ausztráliai kampányra, amelyben havi 3,5 millió forintnak megfelelő fizetést ígértek annak a személynek, aki betölti a Hamilton-sziget gondnoki állását. Az ausztrál hirdetés hazai változata nemcsak a magyar álláskeresőkben jelent meg, hanem a határon túli magyar települések internetes oldalain is. Így elképzelhető az is, hogy a hazai "Baywatch- állásra" pályázók nyertese külföldről érkezik majd.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter