Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Kevesebb álláshirdetést adtak fel

Az év utolsó három hónapjában csupán 7 százalékkal nőtt a feladott álláshirdetések száma az előző negyedévhez képest, amelyben 14 százalék volt a bővülés - derül ki az Apród.hu negyedéves felméréséből.

images

Az Apród.hu oldalt is működtető Allegroup.hu Kft. szerdai közleménye szerint az átlagosan 7 százalékkal több álláshirdetéshez képest kiugró, 12-15 százalék közötti növekedést tapasztaltak Bács-Kiskun és Békés megyében, valamint Budapesten. Somogy megyében viszont 5 százalékkal csökkent a feladott álláshirdetések száma, ez az egyetlen megye, ahol visszaesést mértek.

Az adatok szerint a nagyvárosok közül Szegeden és Miskolcon nőtt leginkább, 14-15 százalékkal a feladott álláshirdetések száma.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter