Megjelent: 11 éve

Kinevezés a British Telecomnál

A cég Bella Zsoltot nevezte ki a BT Közép- és Kelet-Európai régiójának vállalati értékesítési igazgatójává. A szakember budapesti irodájából a teljes régió vállalati értékesítési tevékenységét fogja irányítani, közvetlen felettese a régió vezérigazgatója lesz.

Mielőtt a BT-hez csatlakozott volna, Zsolt több mint 13 évig dolgozott a Magyar Telekom/T-Systems cégnek, ahol többféle értékesítéshez kapcsolódó munkakört töltött be. A Stratégiai ügyfelek osztályának értékesítési vezetőjeként az ő feladatkörébe tartozott a Magyar Telekom csoport 50 legnagyobb ügyfélcsoportjának gondozása. Csapata sokféle termékkel foglalkozott, a hagyományos vonalas és mobil távközlési szolgáltatásoktól a telekommunikációs és infrastruktúra-szolgáltatásokat is tartalmazó nemzetközi kiszervezésekig.

Matematikából és fizikából diplomázott a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd MBA-fokozatot szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Bella Zsolt magyar anyanyelvén kívül angolul és németül beszél. Házas, három fiúgyermeke és egy lánya van.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter