Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Költségvetés: a kormány 11 milliárdot csoportosított át

Összesen 10,8 milliárd forint költségvetési átcsoportosításáról döntött a kormány, a költségvetés általános tartaléka terhére.

A legújabb Magyar Közlönyben megjelent szöveg szerint a kormány összesen 10.797.190,0 ezer forint átcsoportosítását rendelte el a 2010. évi központi költségvetés általános tartaléka terhére.

Ebből 1,58 milliárd forintot fordítanak a 2010. május-júniusi rendkívüli időjárásban megsemmisült lakóingatlanok helyreállításának támogatására, a helyi önkormányzatok részére.

A Vidékfejlesztési Minisztérium büdzséjébe 3,42 milliárd forintot csoportosítottak át a víz- és környezeti kárelhárítás dologi kiadásaira, 1,9 milliárdot pedig az ezzel kapcsolatos személyi juttatásokra, míg félmilliárdot a munkaadókat terhelő járulékokra.

A rendőrség működési költségvetésében 1,56 milliárd forintot kap személyi juttatásokra, 421,3 milliót pedig szintén járulékokra.

Kap a pénzből 52,6 milliót a HM Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség is, csapatok központi logisztikai ellátás kiadásaira, továbbá az MH ÖHP és alárendelt szervezetei, 140,6 millió forintot.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 125,5 millió forintot kap személyi juttatásokra, 294,4 millió dologi kiadásokra, egyéb működési célú támogatásokra, kiadásokra pedig 442,2 milliót fordíthat pluszban.

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és intézményei 141,2 milliót kapnak, míg az Országos Mentőszolgálathoz 24,7 millió forint juthat.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Válságkezelő alapjövedelmet vezet be az I. kerület

Százezer forintra egészíti ki a rászorulók jövedelmét a következő 3 hónapban a Budavári Önkormányzat. Segítséget kaphatnak többek között a... Teljes cikk

A bérköltségek részleges átvállalása is szerepel a gazdaságvédelmi akcióterv újabb etapjában

Rövidített munkaidő bevezetése esetén a kormány kész átvállalni a bérköltségek egy részét, emellett beruházás és hitelgarancia nyújtásával... Teljes cikk

Mától Magyarország teljes területén ingyenes a parkolás

Április 6-tól visszavonásig nem kell fizetni a parkolásért egyetlen településen sem. Teljes cikk