Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Legjobb Munkahelyek - 1. MAPEI Kft. (Kis- és Középvállalatok Kategória)

2005 évi gazdasági adatok: - Cég pontos neve: MAPEI Kft. - Létszám: 88 fő - Árbevétel: 4.214.800.000 forint - Iparág: Építőanyag-ipar - Tevékenységi kör: Építőipari segédanyagok gyártása és forgalmazása - Tulajdonosi szerkezet: 73,12% Mapei S.p.A - Olaszország, 26,88% Mapei GmbH - Ausztria - Fluktuáció: 7% - Egy főre eső képzési költség: 237.509 Ft

A Mapei Kft. a világ egyik legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának, az olaszországi Mapei S.p.A-nak a leányvállalata. A 15 éve alakult Mapei Kft. évi 4 milliárd forintos árbevételével a hazai építőipari ragasztógyártók piacának meghatározó szereplőjévé vált. Magyarországon a teljes MAPEI termékskála kerül forgalmazásra, úgy mint fugázók, hideg- és meleg-burkolati ragasztók, víz-, hő és hangszigetelési rendszerek, alapozók, aljzatkiegyenlítők, betonadalékszerek és számos építőipari segédanyag.
Sikeres növekedését a cég kereskedelmi stratégiájának köszönheti, melynek középpontjában a vevő és a vevő igényei állnak. A Mapei minőséget nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is. A cég küldetése, hogy minden ember életét és életkörülményeit jobbá tegye.

A MAPEI Kft. működésének alapja a kiemelkedően jó szervezettség, a pontos és célirányos munkavégzés, s nem utolsó sorban a barátságos, családias hangulatú munkahely és közösség. Továbbképzési programokkal járul hozzá munkatársaik folyamatos szakmai fejlődéséhez, szem előtt tartva, a cég céljainak elérése mellett dolgozóik egyéni céljaik megvalósítását is. A Mapei az a cég, ahol a dolgozó egy profi, jól képzett, etikus, anyagilag megbecsült és sikeres csapat tagjává válhat.

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés, Hewitt
Follow hrportal_hu on Twitter