Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Legjobb Munkahelyek - 1. Microsoft Magyarország Kft. (Kis- és Középvállalatok Kategória)

Adatok: - Cég pontos neve: Microsoft Magyarország Kft. - Létszám - jelenleg: 150 - Árbevétel (2005 éves beszámoló): 6.982.806 eFt - Iparág: Informatika - Tevékenységi kör: Szoftver és hozzá kapcsolódó szolgáltatások értékesítése - Tulajdonosi szerkezet: Microsoft Corporation. (A társaság irányítását biztosító befo-lyásolás fajtája: közvetlen irányítást biztosító befolyás.) - Fluktuáció (voluntary leave): 5% - Egy főre eső képzési költség: 750.000 Ft / év

A Microsoft a hazai informatikai piac egyik meghatározó vállalata.
A Microsoft küldetése az, hogy termékei segítségével minden embert és vállalatot képessé tegyen a benne rejlő lehetőségek teljes kiaknázására.

A cég munkáltatóként is ezt a küldetést követi. Az itt dolgozók világos üzleti célok, transzparens teljesítményértékelési rendszer mellett nagy önállósággal és felelősséggel végzik a munkájukat. Ehhez a cég magas színvonalú munkakörnyezetet, folya-matos fejlődési lehetőséget és nyitott, dinamikus vállalati kultúrát biztosít. A karrierlehetőségek ma már nemcsak a hazai, hanem a régió és az anyacég felé is nyitottak. A munkatársak büszkék arra, hogy egy sikeres, innovatív, nemzetközi cégnél dolgoznak, ahol egyértelműen látják a kapcsolatot a saját munkájuk és a Microsoft sikere között.

A siker másik sarokköve a jó csapat, amelynek tagjai számára a munka örömét a nagy kihívások, az eredményekért vállalt közös felelősség és az érdekes feladatok jelentik. A Microsoftban minden adott ahhoz, hogy a tehetség és a lehetőség találkozzon.

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés, Hewitt
Follow hrportal_hu on Twitter