Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Legjobb Munkahelyek - 4.Novartis Hungária Kft. (Nagyvállalatok Kategória)

Adatok: - Cég pontos neve: Novartis Hungária Kft. - Létszám: 300 fő - Árbevétel: 35 Mrd forint - Iparág: Egészségügy/gyógyszeripar - Tevékenységi kör: Gyógyszerforgalmazás - Tulajdonosi szerkezet: a Novartis AG 100%-os külföldi tulajdonban lévő leányvállala-ta - Fluktuáció: 6 % - Egy főre eső képzési költség: 275.000 Ft

A Novartis a világ egyik vezető gyógyszervállalata az innovatív gyógyszerek kutatásában, fejlesztésében és forgalmazásában. Az anyacég 1996-ban alakult meg, két svájci vállalat, a Ciba és a Sandoz egyesülésével. A vállalat neve a latin "novea artes" kifejezésből ered, amely új készséget jelent. A Novartis név tükrözi elkötelezettségünket a kutatás-fejlesztés területén, azaz azt, hogy új és innovatív gyógyszerekkel lássák el a rászorulókat. Céljuk a különböző betegségek kezelésére olyan eredményesen alkalmazható gyógyszerek kifejlesztése, melyek segítségével hozzájárulhatnak a betegek életminőségének javulásához világszerte, így Magyarországon is.

Növekedésük motorja a betegközpontú kutatás-fejlesztés, a betegségek okainak feltárása, így az eddig kezeletlen betegségek terápiáinak kifejlesztése.

A Novartis Hungária tevékenyen részt kíván vállalni abban, hogy növekedjen Magyarország versenyképessége. Ehhez elengedhetetlen, hogy a lakosság egészségesebb, az egészségügyi ellátás pedig magasabb színvonalú legyen. Ezért a különféle betegségekre hatásos és megbíz-ható gyógyszereket kínálnak, amelyek megoldást nyújtanak a betegségek gyógyítására, a tünetek csökkentésére és az életminőség javítására. Ezen kívül a Magyar egészségügy hosszú távú partnereként támogatják a magyar lakosságot leginkább érintő betegségek felvilágosító kampányait, megelőző- és szűrőprogramjait.

Elsődleges fontosságúnak tartják a társadalmi felelősségvállalást. A vállalat törekvése, hogy etikus üzleti magatartásáról és a méltányos munkakörülmények biztosításáról váljon ismertté. Elkötelezetten küzd a környezet terhelésének csökkentéséért, valamint hangsúlyt fektet a helyi közösségekkel való együttműködés kialakítására. Ezeket a törekvéseket a Novartis nemzetközi Vállalati Polgárság című alapdokumentuma, a Corporate Citizenship testesíti meg.

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés, Hewitt
Follow hrportal_hu on Twitter