Megjelent: 12 éve

Lemondott a Vas Megyei Közigazgatási Hivatal vezetője

Lemondott posztjáról Tömböly Tamás, a Vas Megyei Közigazgatási Hivatal vezetője - tájékoztatott Németh Éva, a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal vezetője. Hozzátette: a hivatalvezető jogviszonyát közös megegyezéssel december hetedikén szüntették meg.

Németh Éva kifejtette: a közigazgatási hivatal vezetőjének lemondása összefüggésbe hozható azzal, hogy Tömböly Tamás ellen a Győri Városi Ügyészség vádat emelt garázdaság vétségének elkövetése miatt, és pénzbírság kiszabását kérte vele szemben.

Az ügyet a Győri Városi Bíróságon tárgyalják majd, s ha a bíróság úgy látja jónak, a vádbeli cselekmény akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

Hivatalosan ugyan nem értesültem a vádemelésről, de Tömböly Tamás személyesen elmondta nekem a történteket, melyből levonva a szükséges tanulságokat, a lemondás mellett döntött -mondta Németh Éva.


Magyar Nemzet/MTI
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter