Megjelent: 13 éve

Lloyd Paxton, a Malév új vezető

Új vezérigazgató irányítja tegnaptól a tavasszal privatizált magyar nemzeti légitársaságot. Gönci Jánost a sokéves légi közlekedési tapasztalattal rendelkező Lloyd Paxton brit szakember váltja a vezérigazgatói székben.

Lloyd Paxton 1960-tól 35 éven át töltött be tanácsadói-vezetői feladatokat a British Airways-nél 2002 óta pedig, alapítóként Kazahsztán nemzeti légitársaságának elnök-vezérigazgatójaként működött közre.

A társaság közös megegyezéssel búcsúzott az eddigi vezetőtől, elsősorban a privatizáció alatti munkabéke biztosítását, illetve a oneworld-csatlakozás lebonyolítását megköszönve.

A többmilliárdos veszteséget termelő társaságot átvevő Borisz Abramovics, új tulajdonos a hiány lefaragására, valamint a nemzeti légitársaság további működtetésére tett ígéretet.

Forrás: Népszabadság online
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter