Megjelent: 4 éve

Lovas Zoltán lett a NEXON cégvezetője

Cégvezetői kinevezést kapott Lovas Zoltán. A NEXON eddigi termékfejlesztésért és szolgáltatásokért felelős ágazati igazgatója 2016 májusától új pozícióból irányítja Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szolgáltatóját.

A 42 éves, villamosmérnök–informatikus végzettségű Lovas Zoltán 2011-ben program managerként csatlakozott a NEXON csapatához. A szolgáltatási ágazatot 2012 óta vezeti, 2014-től a termékfejlesztés is az irányatása alá tartozik. Mostani cégvezetői kinevezése része annak a folyamatnak, amelynek során a NEXON-t ma ügyvezetőkként irányító Ocskay Szilárd és Sass Katalin, a két alapító-tulajdonos az operatív ügyek helyett a hosszú távú stratégiai kérdésekre kíván fókuszálni.

„A NEXON több mint negyedszázados története a bérügyviteli innováció története Magyarországon. Lovas Zoltántól azt várjuk, hogy a történetet tovább szője. ” - mondta el Ocskay Szilárd, a NEXON alapító-tulajdonosa.

Az újonnan kinevezett cégvezető úgy fogalmazott: „Nagy örömmel fogadtam el a tulajdonosaink felkérését, hogy a jövőben cégvezetőként támogassam a NEXON csapatát. Az operatív működésünk irányítása mellett, elsőként a NEXON formálódó menedzsmentcsapatának megerősítésén és a következő 25 évünk sikereiért fogok dolgozni.”
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter