Megjelent: 13 éve

Magyar szakácsokat, felszolgálókat várnak Ausztriába

Ausztriai munkákra szerveznek toborzást a munkaügyi kirendeltségek. Szakképzett vagy legalább kétéves szakmai gyakorlatot szerzett, jó, illetve közepes németnyelv-tudású felszolgálók, szakácsok és szobaasszonyok jelentkezését várják.

Az előzetes információk szerint a budapesti interjú német nyelven zajlik majd, a szeptember 17-18-án a bludenzi, október 2-3-án pedig, a Zell am See-i munkaügyi központ képviselői toboroznak.

18-35 év közötti magyar állampolgárságúak, büntetlen előéletűek jelentkezhetnek. A munkába állás várhatóan a kiválasztást követő 1-1,5 hónapon belül lehetséges.

Világgazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter