Megjelent: 7 éve

Megnyitotta veszprémi irodáját a UCMS Group Hungary

A veszprémi iroda mind bérszámfejtési, HR adminisztrációs és könyvelési szolgáltatásaink adminisztratív területén támogatja a UCMS Group 100 fős budapesti irodáját. A májusban megnyílt iroda Magyarországon a második, amely egyúttal a cégcsoport tizenkettedik irodája Európában.

„A veszprémi nyitás célja egy hatékony munkamegosztás kialakítása a két iroda között, mely nagy mértékben hozzájárul a regionális ügyfelek kiszolgálásához a folyamat alapú adatfeldolgozást illetően„ – mondta el Kakuk Béla, a UCMS Group Hungary ügyvezetője.

A veszprémi kollégák szervezetileg teljes mértékben beolvadnak a budapesti struktúrába, tehát Ócsai Anita, Head of Accounting és Gudman Judit, Head of Payroll irányításával dolgoznak a csapatok. Ez a fajta felépítés nemrég került kialakításra a cégen belül, és szintén a folyamat alapú szolgáltatások üzleti modelljét támasztja alá.

A budapestihez hasonlóan a veszprémi csapatunkat is folyamatosan bővítjük, HR osztályunk keresi a könyvelőket és bérszámfejtőket. Célunk, hogy munkahelyeket teremtsünk a régióban és egy olyan erős csapatot hozzunk létre, amely hatékonyan tudja támogatni a budapesti operációt. Veszprémben is nagy hangsúlyt helyezünk a jövő generációjának támogatására, éppen ezért, ahogy a Budapesti Gazdasági Főiskolával, úgy már a Pannon Egyetemmel is egyre szorosabb az együttműködésünk.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter