Megjelent: 5 éve

Megújult arculat, új irányok, új partnerség

Hangulatos nyáresti fogadás keretében mutatta be Ügyfeleinek, Partnereinek megújult arculatát a hazai interim menedzsment kultúra meghatározó szereplője, a Hammel & Hochreiter Business & Management Consulting.

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező csapat az arculatváltással nemcsak külsejében lett korszerűbb, de tartalmi újdonságokat is bejelentett. Talán a legfontosabb újdonság az üzleti és vezetői tanácsadási irányultság erősítése, ami az eddigieknél komplexebb, magasabb hozzáadott értéket tartalmazó tevékenységet jelent. Megújult és kiszélesedett a COMPASS elnevezésű vezetői orientációs és akkreditációs program, amely világos, tervezhető továbblépési utat jelent a váltáson gondolkodó vagy váltásra kényszerülő vezetőknek, szakembereknek, mely mind egyéni, mind vállalati Ügyfelek részére elérhető.

A rendezvény egyfajta számvetésre is alkalmat szolgáltatott. Az elmúlt öt évben a Recruitment és Consulting piac érezhető visszaesése ellenére több mint 300 különböző típusú projektet valósítottunk meg. Több mint 6000 vezetővel, szakemberrel került a H&H kapcsolatba, akik közül közel 1000 jelölt karrierváltását, útválasztását segíthette közvetlenül. Mindezt támogatta illetve kiegészítette több mint 30 szakmai kapcsolatépítő, tudásmegosztó rendezvény: konferencia, üzleti reggeli, szeminárium, workshop, valamint több mint 300 szakmai cikk, publikáció.

Az összejövetelen bejelentésre került, hogy Fejős Péter személyében új Partner segíti a menedzsment munkáját, melyet ötéves, sikeres együttműködés előzött meg.

A Hammel & Hochreiter (H&H) menedzsment szolgáltatási és képzési üzletágának szolgáltatásai:

· Átmeneti vezetői erőforráshiány pótlása (Gap Management)

· Változás-, válságmenedzsment, reorganizáció (Change -, Crisismanagement)

· Generációváltás vagy eladásra való felkészítés (Family Business)

· A COMPASS egyéni menedzser fejlesztési program szolgálhat eszközül HR menedzserek, vállalatvezetők, cégtulajdonosok számára is a megfelelő, méltó, gondoskodó egyéni támogatáshoz, mind tervezett, mind rendkívüli leépítés esetén. (Career Consulting & Outplacement)

· A Hammel & Hochreiter Menedzser Akadémia holland – magyar oktatási programja nemcsak egyének, fejlődni szándékozó szakemberek, vezetők előtt áll nyitva: lehetőség van komplex vállalati fejlesztési programok megvalósítására is, amely az interim kompetenciák proaktív kialakításában, a változásokra való minél teljesebb felkészülésben, a vállalati tudásvagyon gazdagításában jelenthet egyedülálló versenyelőnyt.

A holland és magyar tapasztalatok alapján is kijelenthető, hogy a ma szükséges interim kompetenciák a jövő menedzsereinek feladatait vetítik előre. Az interim menedszment tehát olyan speciális vezetői labor, ahol kritikus helyzetekben kell a legjobb teljesítményt nyújtani. Ennél jobb iskola pedig kevés van. (Management Training & Development)


  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter