Megjelent: 4 éve

Megújult arculat, új irányok, új partnerség

Hangulatos nyáresti fogadás keretében mutatta be Ügyfeleinek, Partnereinek megújult arculatát a hazai interim menedzsment kultúra meghatározó szereplője, a Hammel & Hochreiter Business & Management Consulting.

Az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező csapat az arculatváltással nemcsak külsejében lett korszerűbb, de tartalmi újdonságokat is bejelentett. Talán a legfontosabb újdonság az üzleti és vezetői tanácsadási irányultság erősítése, ami az eddigieknél komplexebb, magasabb hozzáadott értéket tartalmazó tevékenységet jelent. Megújult és kiszélesedett a COMPASS elnevezésű vezetői orientációs és akkreditációs program, amely világos, tervezhető továbblépési utat jelent a váltáson gondolkodó vagy váltásra kényszerülő vezetőknek, szakembereknek, mely mind egyéni, mind vállalati Ügyfelek részére elérhető.

A rendezvény egyfajta számvetésre is alkalmat szolgáltatott. Az elmúlt öt évben a Recruitment és Consulting piac érezhető visszaesése ellenére több mint 300 különböző típusú projektet valósítottunk meg. Több mint 6000 vezetővel, szakemberrel került a H&H kapcsolatba, akik közül közel 1000 jelölt karrierváltását, útválasztását segíthette közvetlenül. Mindezt támogatta illetve kiegészítette több mint 30 szakmai kapcsolatépítő, tudásmegosztó rendezvény: konferencia, üzleti reggeli, szeminárium, workshop, valamint több mint 300 szakmai cikk, publikáció.

Az összejövetelen bejelentésre került, hogy Fejős Péter személyében új Partner segíti a menedzsment munkáját, melyet ötéves, sikeres együttműködés előzött meg.

A Hammel & Hochreiter (H&H) menedzsment szolgáltatási és képzési üzletágának szolgáltatásai:

· Átmeneti vezetői erőforráshiány pótlása (Gap Management)

· Változás-, válságmenedzsment, reorganizáció (Change -, Crisismanagement)

· Generációváltás vagy eladásra való felkészítés (Family Business)

· A COMPASS egyéni menedzser fejlesztési program szolgálhat eszközül HR menedzserek, vállalatvezetők, cégtulajdonosok számára is a megfelelő, méltó, gondoskodó egyéni támogatáshoz, mind tervezett, mind rendkívüli leépítés esetén. (Career Consulting & Outplacement)

· A Hammel & Hochreiter Menedzser Akadémia holland – magyar oktatási programja nemcsak egyének, fejlődni szándékozó szakemberek, vezetők előtt áll nyitva: lehetőség van komplex vállalati fejlesztési programok megvalósítására is, amely az interim kompetenciák proaktív kialakításában, a változásokra való minél teljesebb felkészülésben, a vállalati tudásvagyon gazdagításában jelenthet egyedülálló versenyelőnyt.

A holland és magyar tapasztalatok alapján is kijelenthető, hogy a ma szükséges interim kompetenciák a jövő menedzsereinek feladatait vetítik előre. Az interim menedszment tehát olyan speciális vezetői labor, ahol kritikus helyzetekben kell a legjobb teljesítményt nyújtani. Ennél jobb iskola pedig kevés van. (Management Training & Development)


  • 2019.10.18Office Fvck Up Day Az iroda költözés vagy átalakítás során elkövetett bakikról nem szoktunk beszélni, pedig ezekből a történetekből igazán sokat lehet tanulni. Éppen ezért 15 olyan előadót hívunk a nagyszínpadra, akik őszintén mesélnek az elbaltázott projektekről. Részletek Jegyek
  • 2019.11.14Munkajog a HR gyakorlatában Munkajogi ismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap. Képzésünk munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt. Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter