Megjelent: 13 éve

Menesztették a londoni metró hangját

Egy angol hölgy esete mutatja, milyen veszélyek leselkednek azokra a dolgozókra, akik az interneten nyíltan bírálják főnöküket. A londoni metrónál hangosbemondóként dolgozó hölgynek azért mondtak fel, mert saját internetes honlapján kritizálta a metrót és kifigurázta az utasokat.

A 36 éves Emma Clarke hangja nyolc esztendőn át figyelmeztette az utasokat az állomásokon, hogy ne álljanak túl közel a vágányárokhoz, vigyázzanak a ki- és beszálláskor.

Nemrégiben azonban internetes honlapján viccelődni kezdett a turistákon és egyes utastípusokon. Ilyen beírásai voltak: "Előre figyelmeztetjük amerikai barátainkat, hogy túl hangosan beszélnek." "Felkérjük a piros inges urat, aki úgy tesz, mintha újságot olvasna, hogy ne bámulja a vele szemben álló hölgy keblét."

A metró azonban nem ezekért rúgta ki bemondónőjét, hanem mert "hangadója" borzasztónak mondta a metrót és tudatta honlapján, hogy többé nem száll fel rá. Clarke - akinek két gyereke van - hiába magyarázta, hogy csupán viccelt, távoznia kell a közlekedési társaságtól.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter