Megjelent: 11 éve

Milliókon marakodnak az érdekvédők

Nem tudnak megegyezni több mint kilencszázmillió forint állami támogatás elosztásán a szakszervezeti konföderációk - írja a Magyar Nemzet.

A pénz elosztásának gátja a Liga Szakszervezet, amely megelégelte, hogy a Horn-kormány idején bevezetett támogatási elosztásának alapja - az akkori elveknek megfelelően - továbbra is a baloldali, szocialista kötődés legyen - számol be a lap.

Gaskó István, a Liga elnöke a Magyar Nemzetnek azt mondta: már tavalyelőtt javasolták, hogy a 2008-as összeg elosztásánál legalább a taglétszámot vegyék figyelembe. Ezt egyébként a Liga közjegyzői okirattal igazolta - tette hozzá.

Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke azt mondta: elismerik a Liga megerősödését, ám mostani követelésüket nem tudják elfogadni.

MTI/Magyar Nemzet
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
289 ezer forint lesz a legalacsonyabb fizetés a Tescónál

A Tesco az elmúlt két évben több mint 7,3 milliárd forintot fektetett a munkatársak bérének növelésébe. Teljes cikk

Ösztöndíjjal enyhítenének az ápolóhiányon

Az „Ápoló leszek” című program segítségével eddig 785 ápoló helyezkedett el a magyar egészségügyben. Teljes cikk

Meghosszabbították a rezsiutalványok érvényességét

Két hónappal tovább lehet felhasználni a gáz- és villanyszámla kifizetésére fordítható utalványokat. Teljes cikk