Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Miniszteri biztos szervezi a SZÉP Kártya bevezetését

Körtvélyessy László Andrást a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) kibocsátásával és felhasználásával kapcsolatos feladatok ellátására május 15-től november 15-ig miniszteri biztossá nevezte ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.

images

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kinevezés szerint a miniszteri biztos feladatai közé tartozik a Széchenyi Pihenő Kártya bocsátásával kapcsolatos tevékenységek szervezése, koordinálása, illetve a kártya felhasználása érdekében az érintett kereskedelmi szolgáltatókkal, pénzügyi vállalkozásokkal, nyugdíj- és egészségbiztosítási pénztárakkal történő kapcsolatfelvétel és tárgyalások lebonyolítása.

A miniszteri biztos feladata lesz a SZÉP kártya használatához szükséges tájékoztató programok kialakításának egyeztetése, összehangolása, a kártya előnyeinek bemutatása mind a munkavállalók, mind a munkáltatók képviselői részére. A közlöny szerint a miniszteri biztos tevékenységét a nemzetgazdasági miniszter irányítja.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter