Megjelent: 6 éve

Minőségi és megbízható hajószállító utánfutók

Egy kisebb hajó, csónak vagy jetski szállítása nem mindig megoldható egy hagyományos utánfutó segítségével. Az értékes vízi járműveket érdemes kimondottan erre tervezett hajószállító utánfutók segítségével szállítani, hogy épségben maradjanak.

martz utánfutó-

TEMA és Martz utánfutók

A Martz márka eleinte autószállító utánfutók gyártásával robbant be Európába. A siker miatt felbátorodva áttértek a hajószállításra is, amely azóta is töretlenül az egyik elsőszámú cégcsoporttá emelte őket ezen a területen. 20 éves múltjukra visszatekintve a 2010-es év jelentette az igazi áttörést a lengyel cégnek, ekkor váltak piacvezetővé.

A sikerük titka nem más, mint a maximális minőségű anyagok, amelyeket felhasználnak az utánfutók gyártása során. AL-KO, KNOTT, WAŚ, valamint SPP kiegészítők segítségével biztosítják a lehető legmagasabb színvonalat.

Minőségi és egyedi hajószállítók

A minőség mellett üzletpolitikájuk versenyképes árakra és a megbízhatóságra törekszik az ügyfelek elégedettségének érdekében. Minden hajószállító vásárlása esetén 2 év garanciát biztosítanak a termékekre.

A TEMA és Martz széles palettán mozog, kisebb méretű rib hajóktól elkezdve közel tíz méteres yachtig bármilyen méretet és kivitelezést vállal. Egyéni igényekhez is igazodik, ezért ilyennel is bátran fordulhatunk hozzájuk.

Egyediségüket még inkább megerősíti, hogy nem gyártanak raktári készletre hajószállítókat, csupán megrendelésre dolgoznak. Ennek gyártása jellemzően 6 és 8 hét közé esik.

Rendelj Martz utánfutót a MultiYacht Group segítségével, és bízd az ügyintézést és a logisztikát a cégre!

Hajószállító típusok

A Martz hajószállítói vásárlói igényekhez alkalmazkodva készülnek el. Többféle méretű vízi jármű szállítására alkalmasak, és jellemzően kis mérettől egészen nagy méretig megtalálhatóak utánfutók a palettán. 

A Martz Dupla Jetski típusú minőségi galvanizált utánfutója akár két nagy jetskit is képes elbírni. A párnafákkal és csörlőkkel ellátott, világítással felszerelt utánfutó ráfutófékkel is rendelkezik. Így könnyed, biztonságos szállítás kivitelezhető segítségével.

A MARTZ ECO B05/055/18 típusú utánfutója hajó vagy csónak számára ideális. Csörlő, világítás, valamit közép görgő sor segíti a könnyed közlekedést. Emellett mankókerékkel és méretre állítható támasztólábakkal is ellátták. Ez az utánfutó 5 és fél méteres csónakok szállítását tudja teljesíteni.

A MARTZ B35/096/23V típusú utánfutó pedig kimondottan nagy méretű, maximum 9 és fél méteres hajók szállítására hivatott. Csörlő, közép gerinc görgősor, valamint 4 db támasztóláb és mankókerék biztosítja a szállítást. Ráfutófékes kivitelének köszönhetően biztonságosan elbír akár 2860 kg-nyi súlyt is.

A MultiYacht Group számos, kiváló minőségű luxushajó kizárólagos magyarországi forgalmazója. Bízd rájuk hajód, yachtod vagy akár a hajószállítód beszerzését, és élvezd a luxust, eleganciát és a megbízhatóságot!

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Czomba Sándor: a cél az aktivitás növelése

A kormány szeretné elérni, hogy a 15-64 éves korosztály aktivitási rátája a jelenlegi 78 százalékról 85 százalékra emelkedjen. Teljes cikk

Ennyi közútkezelő halt meg munka közben az elmúlt években

2000 óta huszonegy közútkezelő hunyt el munkavégzés közben, többnyire az autósok miatt. A Magyar Közút Zrt. fokozott figyelmet kér a közlekedőktől. Teljes cikk

"Magyarország nem összeszerelő üzem" - növekedett az innovatív munkakörökben dolgozók száma

Magyarország nem összeszerelő üzem, az újraiparosítás révén a magyar iparban magas a hight-tech aránya - hangsúlyozta György László... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek